Fotbal international

Liverpool – Atletico Madrid 2-3 în optimile Champions League. Campioana Europei, eliminată după un meci decis în prelungiri. VIDEO cu rezumatul

12.03.2020 | 00:32
Liverpool  Atletico Madrid 23 in optimile Champions League Campioana Europei eliminata dupa un meci decis in prelungiri VIDEO cu rezumatul
Atletico Madrid a eliminat-o pe Liverpool din Champions League. FOTO: Twitter
ADVERTISEMENT

Atletico Madrid a obținut calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după o partidă decisă în 120 de minute. Wijnaldum a deschis scorul pentru Liverpool (43), iar golul lui Roberto Firmino din startul prelungirilor părea că va duce spre o calificare a lui Liverpool.

Marcos Llorente și-a început recitalul în minutul 97, iar golul reușit înaintea pauzei a rezolvat meciul pentru formația lui Diego Simeone. Alvaro Morata a închis tabela la 2-3, după o pasă decisivă a aceluiași Llorente.

ADVERTISEMENT


Liverpool – Atletico Madrid 2-3

  • 120 – Final de meci. Atletico Madrid s-a calificat în sferturile Champions League!
  • 120 – GOOOOOOOOOL! Alvaro Morata a marcat pentru 3-2.
  • ‘105 – GOOOOOOOOL! Marcos Llorente a reușit „dubla”!
  • ‘103 – Diego Simeone face a făcut a treia schimbare. Alvaro Morata l-a înlocuit pe Joao Felix.
  • ’97 – GOOOOOOL! Marcos Llorente marchează pentru 2-1. Atletico este calificată la acest scor.
  • ’93 – GOOOOOL! Roberto Firmino a marcat. Liverpool este calificată la acest scor.
  • ’91 – A doua schimbare la Atletico Madrid. A intrat Sime Vrsaliko în locul lui Kieran Trippier.
  • ’91 – A început prima repriză de prelungiri
  • ’90 – Finalul timpului regulamentar. Calificarea se va decide în prelungiri sau la penalty-uri.
  • ’90 – Atletico Madrid a marcat dar golul lui Saul. a fost anulat pe motiv de ofsaid.
  • ’81 – Schimbare la Liverpool. A intrat James Milner în locul lui Alex Oxlade-Chamberlain
  • ’66 – Ocazie imensă pentru Liverpool. Andrew Robertson trimite în bara transversală din patru metri.
  • ’55 – Diego Simeone a decis să schimbe. Marcos Llorente a intrat în locul lui Diego Costa.
  • ’46 – A început repriza secundă.
  • ’45 – Pauză pe Anfield Road!
  • ’43 – GOOOOOL! Georginio Wijnaldum a deschis scorul. Oxlade-Chamberlain a trimit o centrare perfectă în centrul careului, reluată în plasă de Wijnaldum. Scorul este 1-0!
  • ’36 – Jan Oblak are o intervenție decisivă la balonul trimis pe poartă de Trent Alexander-Arnold.
  • ’18 – Felipe a reluat periculos spre poarta lui Liverpool. Balonul trimis cu capul a trecut la câțiva centrimetri de țintă.
  • ’14 – Trent Alexander-Arnold este aproape de deschiderea scorului. Fundașul lateral a șutat din marginea careului, însă Jan Oblak a reușit să respingă.
  • ‘4 – Prima ocazie îi aparține lui Liverpool. Georginio Wijnaldum îi ia fața lui Savic dar trimite direct în brațele lui Jan Oblak.
  • ‘1 –  A Început meciul!

Echipele de start:

  • Liverpool: Adrian – Alexander-Arnold, Gomes, van Dijk, Robertson – Henderson, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain – Salah, Firmino, Mane
  • Atletico: Oblak – Trippier, Savic, Felipe, Lodi – Koke, Saul, Thomas, Correa – D. Costa, Felix
ADVERTISEMENT

VIDEO CU CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Liverpool – Atletico Madrid Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport

Partida Liverpool – Atletico Madrid se joacă miercuri, 11 martie, de la ora 22:00, pe stadionul Anfield Road și va fi televizată în direct de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport 1. Aveți la îndemână și varianta de a intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări jocul în format LIVE VIDEO.

Așadar va fi un meci mult mai greu decât ar fi lăsat să se înțeleagă pentru echipa lui Jurgen Klopp. Faptul că trebuie să recupereze acest handicap, pe cât posibil fără a primi gol, nu este o misiune facilă în fața unei echipei ultradefensive și care știe foarte bine cum să bage autobaza în poartă, dar și să profite de orice spațiu lăsat, pentru a declanșa acțiuni de contraatac.

ADVERTISEMENT

Publicul are acces la meci

Vara trecută cormoranii sărbătoreau pe stadionul lui Atletico, Wanda Metrpolitano, câștigarea trofeului Champions League. Acum au pierdut pe aceeași arenă primul joc și și-au complicat serios situația, deși erau dați drept mari favoriți după tragerea la sorți. Liverpool nici nu străbate o perioadă prea bună, reușind cu greu o victorie weekendul trecut, în campionat, acasă cu codașa Bournemouth.

Vestea bună pentru The Reds este că vor juca având aportul substanțial al fanilor, acest meci neintrând sub nici o formă de interdicție nici din partea UEFA, nici a autorităților britanice. Dacă ar fi jucat cu porțile închise ar fi fost și mai greu pentru cei de la Liverpool să întoarcă rezultatul din tur.

ADVERTISEMENT

Mare pierdere este portarul brazilian Alisson

Jurgen Klopp va trebui să înceapă meciul cu spaniolul Adrian între buturi, după ce titularul brazilian Alisson s-a accidentat din nou (a mai stat în acest sezon o perioadă de șase săptămâni) și totodată va fi lipsit de prezența unui fotbalist de mare travaliu cum este Henderson.

Sigur, tehnicianul german are un lot foarte valoros și oricând poate găsi soluții viabile, însă Alisson e unul dintre cei mai buni portari din lume și prezența lui între buturi dă foarte multă siguranță coechipierilor. Absența sa nu are cum să treacă neobservată, dar există destulă încredere și în înlocuitorul său, ibericul Adrian.

Atletico nu mai are probleme medicale în lot

Atletico a rezolvat toate problemele legate de accidentări după o lungă perioadă în care a avut permanent și câte patru-cinci jucători out cu probleme medicale și Diego Simeone poate trimite pe teren cea mai bună formulă de echipă. Spaniolii sunt foarte optimiști și spun că nu le e teamă de faptul că vor juca pe Anfield Road, un stadion recunoscut pentru presiunea uriașă pusă de tribune.

Și casele de pariuri au încredere în faptul că Liverpool poate câștiga acest meci, motiv pentru care au acordat cormoranilor cota de 1,55 la victorie, față de 5,80 pentru Atletico. Jurgen Klopp a luat în calcul și posibilitatea ca la finalul primelor 90 de minute echipa sa să aibă avantaj de 1-0, ceea ce înseamnă prelungiri și dacă va rămâne la fel se vor executa lovituri de departajare, capitol la care germanul a lucrat mult cu jucătorii în aceste zile.

 

ADVERTISEMENT