Fotbal international

Liverpool caută înlocuitor pentru Karius, după noaptea de coșmar de la Kiev

28.05.2018 | 14:02
Liverpool cauta inlocuitor pentru Karius dupa noaptea de cosmar de la Kiev
ADVERTISEMENT

Loris Karius a îngropat-o pe Liverpool în finala Champions League cu Real Madrid.

Portarul “cormoranilor” a gafat grav la 2 dintre golurile spaniolilor, iar scorul final a fost 1-3. Jurgen Klopp caută să aducă de urgență un portar pe Anfield Road, iar pe lista neamțului figurează Jan Oblak și Alisson Becker.

Tehnicianul lui Liverpool avea în gând să aducă un portar cu mult timp înainte de gafele lui Karius. După meciul de coșmar cu Real Madrid, neamțul se vede forțat să intensifice căutările. Pe lista scurtă au apărut numele lui Jan Oblak de la Atletico Madrid și Alisson Becker de la AS Roma. Spre dezamăgirea lui Karius, căruia Klopp i-a dat ocazia să arate că merită să fie prima opțiune la Liverpool. Din păcate pentru el, Karius a făcut un meci dezastruos la Kiev și și-a spulberat șansele de afirmare.

ADVERTISEMENT

Cel de-al doilea portar al lui Liverpool, Simon Mignolet, va pleca mai mult ca sigur în această vară. Chiar și așa, Karius nu poate decât să aștepte sosirea unui nou portar la echipă, care să preia tricoul cu numărul 1.

Jan Oblak și Alisson Becker sunt favoriți să apere poarta lui Liverpool

Jurgen Klopp a pus ochii pe Alisson Becker de la AS Roma. Neamțul a avut ocazia să îl urmărească în meciurile directe din semifinalele Champions League. Italienii ar putea cere o sumă foarte mare pentru transferul goalkeeper-ului, având în vedere că anul trecut l-au vândul pe Mo Salah cu 42 de milioane de euro, iar între timp cota egipteanului a explodat. Cea de-a doua opțiune pentru cormorani este Jan Oblak de la Atletico Madrid. Transferul slovenului pare mult mai plauzibil, însă Liverpool va trebui să plătească o sumă colosală, în jurul a 90 de milioane de euro. Ca alternative, Liverpool se poate orienta către Timo Horn de la Koln sau Alex McCarthy de la Southampton.

ADVERTISEMENT

Tags: