Fotbal international

Liverpool – Chelsea 1-2 în Carabao Cup. ”Cormoranii”, răpuși de magia lui Hazard

26.09.2018 | 23:36
Liverpool  Chelsea 12 in Carabao Cup Cormoranii rapusi de magia lui Hazard

Liverpool și Chelsea au dat miercuri seara prima bătălie a săptămânii. Cele două cluburi de tradiție ale fotbalului britanic s-au înfruntat în Cupa Ligii Angliei. Duminică vor juca din nou în Premier League, pe terenul lui Chelsea.


UPDATE, ora 22:38 / Chelsea a reușit să învingă cu 2-1 pe Liverpool în Carabao Cup, revenind de la 0-1. Hazard a fost eroul londonezilor, iar Maurizio Sarri obține primul său succes de răsunet în Anglia.


UPDATE, ora 23:29 / Chelsea a reușit să întoarcă rezultatul la Liverpool prin reușita magnifică a belgianului Eden Hazard.


UPDATE, ora 23:21 / Emerson a restabilit egalitatea pe Anfield Road. Brazilianul adus de la Roma a împins mingea în plasă din apropiere, după o învălmășeală în careul ”cormoranilor”.


UPDATE, ora 23:00 / Liverpool deschide scorul prin Sturridge care a reluat frumos pe spate un balon respins de Caballero.


Min. 1 – A început meciul

UPDATE ora 21:00. Echipele de start

Echipele de start Liverpool - Chelsea
Echipele de start Liverpool – Chelsea

Am avut parte de o surpriză majoră în această săptămână în Cupa Ligii, Manchester United fiind eliminată de modesta Derby și escaladând conflictul dintre Pogba și Mourinho.

Liverpool – Chelsea live video, ora 21:45

Desigur, în cazul meciului de pe Anfield nu poate fi vorba despre o surpriză indiferent de rezultat. În această competiție nu avem parte de rejucate, astfel că, dacă partida se termină la egalitate după 90 de minute, urmează prelungiri și, după caz, penalty-uri.

Liverpool are un start de sezon perfect, cu victorii pe linie în toate competițiile. Defensiva care în trecut reprezenta o mare problemă, a devenit un punct forte pentru Liverpool. Alisson, Alexander-Arnold, Van Dijk, Gomez și Robertson formează o linie greu de învins, dovadă că Liverpool a primit gol în doar trei din totalul celor opt partide oficiale jucate.

Nici Chelsea nu arată rău de la venirea lui Maurizio Sarri. Șase victorii, o remiză și o înfrângere. Eșecul era pe undeva așteptat, ținând cont că s-a întâmplat chiar în primul meci al stagiunii, în Supercupa cu Manchester City, scor 0-2. Remiza a venit în weekend-ul precedent, 0-0 pe terenul lui West Ham, într-o partidă dominată de Chelsea.

E de așteptat ca atât Klopp, cât și Sarri să utilizeze mulți jucători de rezervă în acest meci, miza cea mare fiind confruntarea de duminică. Liverpool nu a câștigat niciodată Premier League de când competiția și-a schimbat titulatura, în timp ce londonezii vor să facă uitat un sezon 2017/2018 de coșmar.

Mohamed Salah și Eden Hazard au participat luni la gala premiiilor FIFA The Best. Egipteanul a plecat acasă cu trofeul pentru cel mai frumos gol al anului, mai degrabă acordat de gura fanilor săi egipteni, în timp ce belgianul a venit doar ca simplu urmăritor.