Cele mai citite

Liverpool îl blindează pe Salah. Contract faraonic pentru egiptean

Liverpool se protejează de atacul lui Real Madrid. Îi face un supercontract golgeterului egiptean Mohammed Salah. Ce planuri are acesta din vară.
25.03.2018 | 11:24
Liverpool îl blindează pe Salah. Contract faraonic pentru egiptean

Mohammed Salah este fotbalistul cu cea mai mare creştere la nivelul cotei de transfer din ultimul an. În acest moment vârful egiptean de la Liverpool valorează 165 de milioane de euro, o creştere aproape dublă faţă de anul inferior. Iar până în vară, ca să nu mai vorbim până la sfârşitul anului, cota ar putea urca până în jur de 200 de milioane, depinde şi de performanţele de la echipa de club şi de la naţională la Mondialul din Rusia.

Când a fost adus de la Roma suporterii cormoranilor nu au fost foarte entuziasmaţi, pentru că egipteanul avusese un trecut scurt în Premier League, înainte de a lua drumul Italiei, la Chelsea, dar englezii s-au grăbit să îl dea, convinşi că nu îi poate ajuta prea mult. Acum şi şefii lui Chelsea îşi fac reproşuri unul altuia, patronul Roman Abramovic i-a luat la rost pe conducători asupra modului în care a fost posibil ca un asemenea om de gol să fie dat cu atâta uşurinţă.

Egipteanul se simte bine în Premier League

La Liverpool este acum vedeta indiscutabilă, după plecarea brazilianului Coutinho la Barcelona. Antrenorul Jurgen Klopp se felicită pentru faptul că l-a vrut pe Salah, iar şefii clubului, speriaţi de interesul lui Real Madrid, pregătesc o operaţiune care să oprească orice încercare de a se repeta cazul Coutinho. Curând i se va pune pe masă noul contract, unul de faraon, 12 milioane de euro pe an.

Ca transfer, dacă ar pleca, ar fi o nouă lovitură pentru Liverpool, după Coutinho, pentru că a fost adus cu 42 de milioane de euro şi ar putea fi vândut cu 200 de milioane. Însă jucătorul nu are gând de ducă: “Îmi place Premier League, e campionatul care mi se potriveşte perfect. Mă simt bine aici, de ce să vreau să plec?”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri