Fotbal intern

Liverpool TRANSFERĂ un român înainte de FINALA Europa League

Lovitură de imagine pentru fotbalul românesc. Liverpool, una dintre formaţiile de tradiţie din Anglia şi proaspăt calificată în finala Europa League, doreşte să aconteze unul dintre cei mai...
10.05.2016 | 00:00
Liverpool TRANSFERA un roman inainte de FINALA Europa League
ADVERTISEMENT

Lovitură de imagine pentru fotbalul românesc. Liverpool, una dintre formaţiile de tradiţie din Anglia şi proaspăt calificată în finala Europa League, doreşte să aconteze unul dintre cei mai talentaţi jucători români.

Într-un moment în care toată lumea vorbeşte despre posibilul transfer al lui Nicuşor Stanciu după oferta uluitoare venită din Rusia ( vezi detalii AICI), fotbalul românesc este la un pas să ofere primul jucător de pe plaiurile miriotice care să joace pe Anfield Road sub comanda lui Jurgen Klopp.

ADVERTISEMENT

Vor un român de 18 ani!

Conform surselor FANATIK.RO, reprezentanţii lui Liverpool s-au deplasat în ultima lună în România pentru a urmări mai multe meciuri disputate de Ardealul Cluj. Ţinta englezilor este atacantul Ştefan Drăghici, puştiul de 18 ani care a impresionat inclusiv vineri, în semifinala cu Dinamo.

“Au rămas în Bucureşti pentru a continua negocierile cu reprezentanţii echipei Ardealul Cluj pentru transferul puştiului, dar şi pentru a-i urmări evoluţia în finala cu Academia lui Gheorghe Hagi. Echipa cîştigătoare va merge în Youth League”, au precizat sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Viitorul României, 100.000 euro!

În momentul de faţă, cele două părţi au stabilit că preţul pentru transferul tînărului atacant este de 100.00 euro, însă Ardealul va putea beneficia de încă un procent dintr-un viitor transfer al lui Ştefan Drăghici dacă Liverpool decide să îl vîndă.

Reprezentanţii echipei Ardealul Cluj au confirmat informaţia FANATIK.RO. “Este adevărat, este realizabil acest transfer, însă vom vedea cum se vor desfăşura lucrurile. Momentan sînt negocieri. Reprezentanţii lui Liverpool vor fi şi la finala cu Viitorul, aceştia fiind încîntanţi de prestaţiile lui Ştefan”, a declarat Florin Vulturar, directorul sportiv al echipei ardelene.

ADVERTISEMENT

La rîndul său, Ştefan Drăghici a precizat că interesul lui Liverpool pentru el l-a uimit. “Este o senzaţie incredibilă, nici nu ştiu ce să spun. Dar în afară de faptul că mă doresc, nu ştiu nimic. Şi mult mai important, trebuie să mă concentrez la meciurile pe care le am”, a declarat pentru FANATIK.RO atacantul de 18 ani.