ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Liverpool dă 45 de milioane € pentru cel mai bun neamţ care nu a fost la Mondial!

Transferul lui Luis Suarez i-a înnebunit pe cei de la Liverpool, care parcă nu mai au răbdare să epuizeze cele aproape 90 de milioane de euro pe care le-au primit în schimbul uruguayanului....
Autor: Nicu Bădescu | 15.07.2014 | 20:07
Liverpool dă 45 de milioane € pentru cel mai bun neamţ care nu a fost la Mondial!

Transferul lui Luis Suarez i-a înnebunit pe cei de la Liverpool, care parcă nu mai au răbdare să epuizeze cele aproape 90 de milioane de euro pe care le-au primit în schimbul uruguayanului. Conducerea “cormoranilor” l-a adus deja pe Lazar Markovic, sîrbul de 20 de ani transferat de la Benfica Lisabona pentru 32 de milioane de euro, iar acum sînt pregătiţi să dea o lovitură şi mai puternică.

ADVERTISEMENT

Brendan Rodgers intenţionează să dea o lovitură de răsunet şi să-l aducă pe unul dintre cei mai buni jucători din Germania. Chiar dacă nu a fost prezent la Cupa Mondială, fiind accidentat, Marco Reus este unul dintre cei mai talentaţi jucători ai nemţilor, iar vara aceasta a fost la un pas să semneze cu FC Barcelona. Gigantul spaniol îl urmărea de mai bine de un sezon pe mijlocaşul ofensiv de 25 de ani al Borussiei Dortmund, dar aducerea lui Luis Suarez a blocat mutarea. Cu toate că şi-a exprimat public dezamăgirea pentru ratarea transferului în Primera Divison, Reus a primit vestea bună tocmai de la clubul care i l-a oferit Barcelonei pe Suarez. Liverpool a pregătit 45 de milioane de euro pentru neamţ, care va primi un salariu de peste 5 milioane de euro în Premier League.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!