Sport

Liverpool, decizie radicală pentru fanii care au aruncat cu monede în Pep Guardiola. „Interdicție pe viață!”

Liverpool s-a impus în derby-ul cu Manchester City, scor 1-0 prin golul reușit de Mohamed Salah. Pep Guardiola a fost luat la țintă de suporterii „cormoranilor”.
17.10.2022 | 11:56
Liverpool decizie radicala pentru fanii care au aruncat cu monede in Pep Guardiola Interdictie pe viata
Liverpool, decizie radicală după ce Pep Guardiola a fost luat la țintă cu monede de către fanii de pe Anfield. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Liverpool nu are un început strălucit de campionat. Totuși, formația pregătită de Jurgen Klopp a reușit să îl țină în frâu pe Erling Haaland și să obțină cele 3 puncte. Pep Guardiola a fost protagonistul unor incidente neplăcute la un gol anulat al lui Foden.

Pep Guardiola, în centrul unor incidente pe „Anfield”

Meciul de pe Anfield a fost unul tensionat încă din startul partidei. Publicul „cormoranilor” îi huiduia pe jucătorii celor de la Manchester City.

ADVERTISEMENT

Lucrurile au degenerat în minutul 53, atunci când Pep Guardiola și-a manifestat bucuria după golul înscris de Phil Foden. În acel moment, mai mulți fani „cormorani” au aruncat cu monede în tehnicianul „cetățenilor”.

Golul lui Foden a fost anulat după ce Anthony Taylor, „centralul” partidei, a consultat VAR și a observat un fault comis de Erling Haaland în construcția fazei.

ADVERTISEMENT

Liverpool, suspendări pe viață pentru fanii care au aruncat cu monede în Guardiola

Cunoscută ca fiind una dintre cele mai susținute formații de fotbal din lume, Liverpool a reacționat. Oficialii „cormoranilor” nu acceptă un astfel de comportament pe Anfield, stadionul formației pregătite de Jurgen Klopp.

„Suntem conștienți de un incident care a implicat obiecte aruncate în zona tehnică la meciul de astăzi. Acesta este un comportament total inacceptabil și nu reprezintă standardele de comportament pe care le așteptăm pe Anfield.

ADVERTISEMENT

„Acest incident va fi investigat pe deplin, iar cei găsiți vinovați vor fi pedepsiți, inclusiv vor primi interdicție pe viață pe Anfield”, a declarat un purtător de cuvânt al lui Liverpool.

Guardiola a răspuns: „Data viitoare o vor face mai bine. Nu m-au prins”

Pep Guardiola a reacționat după incidentele de pe Anfield. Tehnicianul spaniol a răspuns într-o manieră ironică. „Data viitoare o vor face mai bine. Nu m-au prins. Au încercat, dar nu m-au prins”, a fost reacția lui Guardiola, conform Daily Mail.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tehnicianul lui Liverpool, Jurgen Klopp, și-a cerut iertare în numele publicului de pe Anfield. „Îmi prezint eu scuzele pentru asta. Nu ar trebui să se întâmple niciodată așa ceva”, a declarat Klopp.

Antrenorul „cormoranilor” a fost, de asemenea, implicat într-un moment tensionat în urma căruia a văzut cartonașul roșu și a fost trimis în tribune. Totul se întâmpla în minutul 86, când germanul a protestat pentru un fault neacordat la Salah. Astfel, tehnicianul nu se va afla pe banca lui Liverpool în etapa intermediară contra lui West Ham.

ADVERTISEMENT