Fotbal international

Liverpool deturnează transferul lui Adrien Rabiot la Barcelona?! “Cormoranii” au demarat negocierile

31.12.2018 | 15:27
Liverpool deturneaza transferul lui Adrien Rabiot la Barcelona Cormoranii au demarat negocierile

Aflat în ultimele șase luni de contract cu PSG, Adrien Rabiot a fost exclus din lot pentru că a refuzat să își prelungească înțelegerea. Francezul a negociat deja cu Barcelona, însă transferul pe Camp Nou ar putea fi deturnat de Liverpool, care a intrat pe fir și l-a contactat pe agentul jucătorului de 23 de ani.

“Nu vom mai încerca să-l covingem. Este o decizie pe care clubul a făcut-o după o întâlnire pe care am avut-o cu jucătorul. M-a informat că nu va semna un contract și că vrea să părăsească clubul gratis la sfârșitul sezonului, când expiră contractul său actual. Pentru jucător, aceasta va avea o consecință foarte clară: el va rămâne pe margine pentru o perioadă nedeterminată de timp”, a declarat Antero Henrique, directorul sportiv al clubului. Parizienii nu vor să îl piardă gratis și sunt dispuși să accepte ofertele care vor veni pentru Rabiot în această iarnă.

Liverpool încearcă să deturneze transferul lui Adrien Rabiot la Barcelona

Adrien Rabiot e dorit de Barcelona, care a anunțat prin intermediul unui comunicat că a luat legătura în două rânduri cu jucătorul francez, care ar putea ajunge în vară pe Camp Nou. Nimic nu este însă sigur, mai ales după ce pe fir a intrat și Liverpool. Jurgen Klopp și-l dorește pe Rabiot în vederea întăririi lotului pentru a se putea lupta pe trei fronturi până la finalul sezonului: Premier League, Cupa Angliei și Champions League. Jurnaliștii francezi de la L’Equipe anunță că englezii au discutat deja cu oficialii de pe Parc de Princes, însă în acest moment nu este clar dacă gruparea de pe Anfield dorește să îl cumpere în perioada de transferuri din iarnă sau dacă îl va aduce gratis în Liverpool la vară.

  • 227 de partide a jucat Adrien Rabiot pentru PSG. Mijlocașul francez marcat 24 de goluri și a dat 17 pase decisive