Fotbal international

Video. Liverpool – Everton 1-1. Derby de Merseyside fără învingător

Marele meci al oraşului Liverpool, disputat pe Anfield Road, s-a încheiat cu un scor de egalitate, 1-1. Salah a deschis scorul cu o execuţie de vis în finalul primei părţi. A egalat Rooney, dintr-un penalty pe care mulţi arbitri din Premier League nu l-ar fi acordat şi Sam Allardyce rămâne neînvins la Everton în cele patru meciuri de când a preluat echipa.
10.12.2017 | 12:29
Video Liverpool  Everton 11 Derby de Merseyside fara invingator

UPDATE: ora 18:10.

Liverpool – Everton s-a terminat 1-1, un rezultat neconform cu realitatea din teren. Liverpool a ratat multe ocazii, dar a fost penalizată de un exces de zel din partea centralului, care a considerat fault intervenţia în careu a lui Lovren asupra lui Calvert-.Lewin. De neînţeles şi deciziile tehnice ale lui Jurgen Klopp, de a ţine pe bancă mai bine de trei sferturi din meci pe tehnicii Coutinho şi Firmino şi de a-l scoate tocmai pe omul meciului din echipa sa.

UPDATE: ora 17:48. Penalty pentru Everton acordat foarte uşor la un contact între Lovren şi Calvert-Lewin. Transformă Roonney: 1-1! Klopp îl trimite pe teren pe Coutinho cu zece minute înainte de final. Primul gol al lui Rooney după 13 ani într-un derby de Merseyside. CLICK AICI GOL ROONEY

UPDATE: ora 17:38. Schimbare neaşteptată la Liverpool. Cel mai bun jucător al echipei din acest meci, autorul golului, egipteanul Salah, îi lasă locul lui Firmino. Coutinho rămâne pe bancă.


UPDATE: ora 16:58.

Cu trei minute înainte de finalul primei reprize Salah deschide scorul cu o execuţie fabuloasă, la vinclu, din afara careului: 1-0 Liverpool! Acesta este şi rezultatul la pauză. Este primul gol luat de Everton sub comanda lui Sam Allardyce. CLICK AICI PENTRU A VEDEA GOLUL


UPDATE: ora 16:15.

Derbyul oraşului Liverpool a început odată cu primii fulgi de nea care cad peste Anfield Road. Decizia lui Klopp de a-i lăsa pe bancă pe Coutinho şi Firmino i-a făcut mai optimişti pe fanii lui Everton, care consideră că fără cei doi cormoranii vor fi mai puţin periculoşi. Jurgen Klopp este primul antrenor din istoria derbyului care a reuşit trei victorii consecutive.


Liverpool – Everton LIVE STREAM Premier League.

Este ora primului derby al oraşului Liverpool din acest sezon. Un derby care prinde cele două echipe în posturi diferite. Liverpool ocupă locul 4, cu 29 de puncte şi e neînvinsă de şase meciuri, în timp ce Everton a început să respire după aducerea ca manager a lui Sam Allardyce. Caramalele au obţinut trei succese la rând, ultimul cu o echipă formată aproape complet din rezerve în Europa League, la Limassol. VEZI MECIUL ONLINE.

Liverpool – Everton LIVE STREAM Premier League. Derby de Merseyside, cum este cunoscut acest duel al oraşului care i.-a dat posterităţii pe celebrii Beatles în anii 60 ai secolului trecut, este cel mai aşteptat meci de către întreg oraşul. Nu există ,mari probleme de lot, doar de la Liverpool urmând a lipsi pentru şase săptămâni Moreno, care s-a accidentat.

Liverpool – Everton LIVE STREAM Premier League. Cel mai indiscplinat derby din Premier League

Liverpool – Everton LIVE STREAM Premier League. Dacă ne uităm la statistici fanii lui Everton trebuie să fie foarte îngrijoraţi. Pentru că în ultimele 17 meciuri directe jucate pe Anfield Road, fieful cormoranilor, nu au mai reuşit să câştige, Liverpool obţinând 9 victorii şi alte 8 partide terminându-se egal. Ultimul succes pentru albaştri datează tocmai din 1999, 1-0 pentru Everton. Mai mult, de 15 meciuri a doua echipă din Liverpool nu a mai reuşit acasă sau pe Anfield să câştige în faţa rivalilor.

Liverpool – Everton LIVE STREAM Premier League. De fapt, în ultimele 22 de confruntări Everton a scos o singură victorie, 11 Liverpool şi 9 egaluri. Totodată, acesta este cel mai tensionat derby din Premier League, pentru că în ultimele 50 de jocuri între ele au fost srătate 21 de cartonaşe roşii: 14 Everton, 7 Liverpool.

Tags: