Liverpool, gata să dea 125 de milioane de euro pentru Kai Havertz de la Bayer Leverkusen! „Cormoranii” se luptă cu Bayern Munchen și Manchester United pentru transferul mijlocașului

Andrei Șchiopu   
în Liverpool
16/01/2020, 19:12
Liverpool, gata să dea 125 de milioane de euro pentru Kai Havertz de la Bayer Leverkusen! „Cormoranii” se luptă cu Bayern Munchen și Manchester United pentru transferul mijlocașului
Kai Havertz. Sursă foto: hepta.ro

Liverpool este gata să plătească 125.000.000 de euro pentru a-l aduce pe Kai Havertz, mijlocașul lui Bayer Leverkusen, dar „cormoranii” se luptă cu Bayern Munchen și Manchester United pentru semnătura mijlocașului în vârstă de 20 de ani.

Liverpool, gata să dea 125 de milioane de euro pentru Kai Havertz

Kai Havertz a impresionat în acest sezon la Bayer Leverkusen atât în meciurile din Bundesliga, cât și în grupele Champions League. Liverpool este gata să facă o ofertă de 125.000.000 de euro pentru mijlocașul „farmaciștilor”, la dorința lui Jurgen Klopp.

„Cormoranii” încearcă să se întărească pentru a nu mai rata titlul în Premier League, dar și pentru a-și apăra trofeul Ligii Campionilor câștigat în ediția precedentă.

Până acum, Liverpool l-a transferat pe Takumi Minamino de la Red Bull Salzburg, pentru care a plătit 8.000.000 de euro.

  • 20 de ani a împlinit Kai Havertz pe 11 iunie
  • 2022 este anul în care contractul lui Kai Havertz cu Bayer Leverkusen expiră

Kai Havertz, speranța naționalei Germaniei

Kai Havertz este considerat unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din Germania. În ciuda vârstei fragede pe care o are, Havertz are deja șapte selecții în selecționata lui Joachim Low , pentru care a reușit să înscrie o dată.

Pentru Bayer Leverkusen, Havertz a reușit să marcheze trei goluri și să ofere o pasă decisivă dintr-un total de 21 de meciuri. Totuși, în sezonul trecut, mijlocașul a reușit să înscrie de 20 de ori și a dat șapte pase de gol.

Bayern Munchen și Manchester United se mai bat cu Liverpool pentru semnătura tânărului mijlocaș, însă oferta „cormoranilor” este destul de consistentă, astfel încât Kai Havertz să ajungă pe „Anfield”.

  • 90.000.000 de euro este cota de piață a lui Kai Havertz, conform transfermarkt.com
  • 2016 este anul în care Kai Havertz a debutat în Bundesliga pentru Bayer Leverkusen
Închide ×