Fotbal international

Liverpool îi prelungeşte contractul lui Jurgen Klopp! Salariul fabulos pe care îl va primi în următorii cinci ani

09.05.2019 | 22:47
Liverpool ii prelungeste contractul lui Jurgen Klopp Salariul fabulos pe care il va primi in urmatorii cinci ani

Liverpool îi prelungeşte contractul lui Jurgen Klopp, aceasta fiind prima răsplată pentru faptul că i-a dus pe “cormoranii” în a doua finală consecutivă de Liga Campionilor. Antrenorul german avea un acord cu formaţia engleză până în vara anului 2022, dar conducătorii clubului au fost impresionaţi de prestaţia echipei în returul cu Barcelona.

Liverpool îi prelungeşte contractul lui Jurgen Klopp. 50.000.000 de euro în cinci ani

Liverpool îi prelungeşte contractul lui Jurgen Klopp, conducătorii clubului urmând să-i facă o ofertă de nerefuzat. Noul acord va avea o durată de cinci ani, iar salariul stagional va fi unul de 10.000.000 de euro, care ar putea să crească în funcţie de performanţe obţinute de echipă. Ţinta “cormoranilor” pentru următorul sezon este titlul în Premier League, dar şi un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor.

Actualul contract al lui Jurgen Klopp cu Liverpool era valabil până în vara anului 2022, iar antrenorul german câştigă în prezent 7.000.000 de euro pe an. Oferta de prelungire vine într-un moment în care presa din Italia a anunţat că tehnicianul de 51 de ani se află pe lista lui Juventus.

Liverpool îi prelungeşte contractul lui Jurgen Klopp (sursă foto: hepta.ro)
Liverpool îi prelungeşte contractul lui Jurgen Klopp (sursă foto: hepta.ro)

Jurgen Klopp, declaraţie inedită după Liverpool – Barcelona 4-0

La finalul meciului Liverpool – Barcelona 4-0, Jurgen Klopp a oferit o declaraţie inedită, folosind un limbaj licenţios. Antrenorul german era euforic după calificarea în finala Ligii Campionilor şi a scăpat o înjurătură în timpul interviului.

“Le-am spus băieților înainte de meci că nimic nu este imposibil, că trebuie să lupte, că mai avem șanse.  Am văzut atât de multe meciuri în viața mea, dar nu-mi amintesc de așa ceva. Am jucat contra celei mai bune echipe din lumeSă câștigi un meci cu Barcelona este greu, dar să o faci așa?! Nu știu cum am făcut-o! E trecut de 12 noaptea, așa că o spun: băieții ăștia ai mei sunt ‘f…ing giants!’ Este târziu și copiii sunt în pat, îmi cer scuze pentru limbaj. Puteți să mă și amendați, nu mă interesează”, a declarat Jurgen Klopp.

Tags: