Sport

Liverpool îl caută pe „Gigi Becali”! Anunţul incredibil postat pe Linkedin de fosta echipă a lui Klopp

Liverpool îl caută pe „Gigi Becali”! Anunţul incredibil postat pe o platformă de angajări de fosta echipă a lui Klopp îi dă „dreptate” patronului de la FCSB
24.05.2024 | 19:40
Liverpool il cauta pe Gigi Becali Anuntul incredibil postat pe Linkedin de fosta echipa a lui Klopp
Liverpool îl caută pe „Gigi Becali”! Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Liverpool, fosta formație a lui Jurgen Klopp, a postat un anunț și caută antrenor! Patronul celor de la FCSB poate spune că a avut gura aurită.

Liverpool îl caută pe „Gigi Becali”! Anunţul incredibil postat pe Linkedin de fosta echipă a lui Klopp

Gigi Becali a afirmat în glumă în urmă cu aproape o lună că vrea „să părăsească” FCSB deoarece Liverpool s-a interesat de serviciile lui și că e convinsă să-l pună antrenor în locul lui Jurgen Klopp.

ADVERTISEMENT

Deși totul a plecat ca o glumă din partea patronului FCSB, acum lucrurile au început să aibă o probabilitate de împlinire (ce-i drept, infimă), „cormoranii” căutând un antrenor în momentul de față.

Liverpool a postat un anunț pe Linkedin, platformă în care se postează diverse oportunități de angajare. În anunț, fosta grupare a lui Jurgen Klopp caută un antrenor cu specializarea principală la fazele fixe ale jocului.

ADVERTISEMENT

“Acum sunt foarte liniștit, dar mâine plec la Liverpool. Plec ca mă duc sa negociez, sa merg in locul lui Klopp! (râde) Acum trebuie să vedem, deja m-au sunat că mă așteaptă acolo, au nevoie în locul lui Klopp.

Şi chiar şi mai sărace fotbalistic. Sunt şi mai tari, dar nu atât de tari încât să nu poată fi bătute. Dacă eu plec la Liverpool, să vedem pe mâna cui cade FCSB-ul”, declara Gigi Becali în urmă cu aproape o lună.

ADVERTISEMENT

Liverpool și-a găsit antrenor!

După anunțul lui Jurgen Klopp de la începutul sezonului, în care antrenorul anunța că sezonul 2023/2024 este ultima sa stagiune ca principal al trupării de pe Anfield, s-a pus problema viitorului responsabil la „cârma cormoranilor”.

Arne Slot, antrenorul celor de la Feyenoord, urmează să preia gruparea de pe Anfield începând cu sezonul următor. Tehnicianul a confirmat astăzi, într-o conferință de presă, „că va fi antrenorul lui Liverpool în sezonul ce urmează” , conform DailyMail.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul neamț i-a oferit o primire de vis omologului său din Țările de Jos, cântând la finalul ultimului său meci ”Arne Slot, lalalala” împreună cu fanii.

Becali rămâne la FCSB

FCSB a câștigat titlul Superligii după o pauză de nouă ani, iar patronul echipei este în extez și promite că va transfera jucători pentru UEFA Champions League.

Primele două transferuri la echipa roș-albastră sunt: Kiki de la Farul (liber de contract) și Daniel Popa de la U Cluj (clauza de 300.000 de euro fiind achitată în acest caz), iar în ultima perioadă au fost mai multe discuții despre aducerea internaționalului Tudor Băluță de la Farul.

ADVERTISEMENT