Premier League

Liverpool îl vrea pe călăul lui Mohamed Salah din finala Champions League! Sergio Ramos, pe lista cormoranilor

26.05.2019 | 14:29
Liverpool il vrea pe calaul lui Mohamed Salah din finala Champions League Sergio Ramos pe lista cormoranilor
ADVERTISEMENT

Informaţie bombă oferită de tabloidul britanic Daily Mail referitor la posibila viitoare destinaţie a căpitanului lui Real Madrid, Sergio Ramos. Conform Daily Mail una dintre numeroasele echipe interesate de a-şi asigura serviciile, începând din vară, ale simbolului lui Real Madrid după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus este vicecampioana Liverpool.

Liverpool îl vrea pe Sergio Ramos, omul care l-a accidentat pe Mohamed Salah

Nu faptul că The Reds vor lângă olandezul Virgil van Dijk, cel desemnat jucătorul sezonului în Premier League, un fundaş de talia lui Sergio Ramos este surprinzător, pentru că şi Manchester United, imediat ce a apărut ştirea că Ramos nu mai dorește să continue pe Santiago Bernabeu, și-a exprimat interesul pentru a negocia transferul spaniolului. La fel și Juventus și două cluburi bogate din China.

ADVERTISEMENT

Surpriza provine de la amintirea finalei Champions League din sezonul trecut, care s-a jucat pe stadionul Olimpic din Kiev între Real Madrid și Liverpool și a fost câștigată de o echipă spaniolă care a reușit astfel o consecutivă triplă istorică în această competiție și datorită faptului că vedeta Cristiano Ronaldo era încă în echipă. În acel meci, în prima repriză, s-a petrecut un moment în care mult din raportul de forțe s-a schimbat în urma unei faze în care au fost implicați vârful cormoranilor, Mohamed Salah și Sergio Ramos.

Sergio Ramos Liverpool. Spaniolul e urât de fanii cormoranilor după ce l-a accidentat serios pe Salah în finala Champions League 2018
Sergio Ramos Liverpool. Spaniolul e urât de fanii cormoranilor după ce l-a accidentat serios pe Salah în finala Champions League 2018

Fanii lui Liverpool l-au amenințat atunci cu moartea pe Sergio Ramos

Este greu de demonstrat că spaniolul a urmărit să îl accidenteze intenționat pe golgeterul lui Liverpool, cert este că în duelul direct l-a tras după el pe egiptean, care a căzut rău pe mână și a trebuit să fie înlocuit. Sergio Ramos a fost acuzat de fanii lui Liverpool pentru faptul că a comis un gest deliberat și a primit, dincolo de numeroase vorbe greu de reprodus și amenințări cu moartea.

ADVERTISEMENT

Iar acum toți acești suporteri extrem de furioși pe comportamentul spaniolului, jucător recunoscut pentru stilul său murdar, fără scrupule, ar fi de-a dreptul stupefiați să vină la meci, pe Anfield Road și să îl vadă intrând pe teren în echipamentul roșu tocmai pe călăul lui Salah. Fără a mai vorbi despre modul în care ar interacționa în vestiar victima și cel care a fost la un pas să îl facă pe egiptean să piardă prezența la turneul final al CM din Rusia.