Cele mai citite

Un atacant de la Liverpool pleacă de pe Anfield! Cu cine semnează în Premier League

Atacantul lui Liverpool, Daniel Sturridge, este la un pas să plece de pe Anfield Road. Este aproape de un transfer la o rivală din Premier League.
29.12.2017 | 17:02
Un atacant de la Liverpool pleacă de pe Anfield! Cu cine semnează în Premier League
ADVERTISEMENT

Sturridge este dorit de Southampton şi având în vedere relaţiile excelente dintre cele două cluburi, există mari şanse ca acestă mutare să se concretizeze. Vârful în vârstă de 28 de ani nu are nicio şansă să prindă un loc de titular în acest moment. 

În ultimii ani, Southampton a fost furnizorul de jucători al “cormoranilor”: Lambert, Lallana, Clyne, Mane, Lovren şi, ultimul venit, Virgil van Dijk, sunt jucătorii care au ajuns pe Anfield din 2013 încoace. 

ADVERTISEMENT

Sturridge, “momit” cu cel mai mare salariu din lot 

Southampton a încasat aproximativ 200 de milioane de euro pe aceste transferuri, iar în schimbul lui Sturridge poate plăti aproximativ 30 de milioane de euro. Presa din Anglia sunt la un pas să ajungă la un acord.

Daniel Sturridge vrea să prindă lotul Angliei pentru Campionatul Mondial din 2018 şi la Southampton va avea mult mai multe şanse să joace. În plus, “sfinţii” îi oferă cel mai mare salariu din lot, 4 milioane de euro pe an. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri