Fotbal international

Au ”îngheţat” tabela! Rezultat nemaiîntîlnit de 11 ani pe Anfield!

Liverpool şi Manchester United n-au mai terminat cu scorul de 0-0 pe tabelă din anul 2005. La 11 ani distanta, ”Anfield” a generat o noua remiză alba in derby-ul Angliei. Liverpool a fost...
18.10.2016 | 00:06
Au inghetat tabela Rezultat nemaiintilnit de 11 ani pe Anfield

Liverpool şi Manchester United n-au mai terminat cu scorul de 0-0 pe tabelă din anul 2005. La 11 ani distanta, ”Anfield” a generat o noua remiză alba in derby-ul Angliei. Liverpool a fost echipa mai buna, insa tactica defensiva implementata de Jose Mourinho a facut ca ”diavolii” sa nu ia gol, dar nici să aibă vreo performanta ofensiva, United şutînd doar o data pe spaţiul porţii.

Liverpool – Manchester United 0-0

* Prima repriză a fost una anemică, în care cele două echipe au avut cîte un şut pe poartă.

start

VEZI MECIUL ONLINE AICI

Liverpool – Man United LIVE VIDEO. E meciul dintre cele mai iubite echipe din Premier League a căror rivalitate datează din 1894, interval în care s-au întîlnit de 196 de ori.

Liverpool – Man United LIVE VIDEO. Liverpool a început foarte bine sezonul şi ar fi fost lider dacă echipa lui Klopp nu pierdea surprinzător în startul campionatului la Burnley. Jocul lui United scrîţîie. Jose Mourinho a mai rezolvat din problemele echipei, dar „diavolii” mai au mult de lucru la capitolul omogenitate.

Liverpool – Man United LIVE VIDEO. „Cormoranii” au cîştigat pînă acum în acest sezon derby-urile din Londra cu Arsenal şi Chelsea, echipa lui Jürgen Klopp reuşind să gestioneze foarte bine meciurile puternice. United, în schimb, a scîrţîit cu rivala City şi în afară de victoria netă 4-1 cu Leicester nu a convins. Zlatan a adus un plus în atacul echipei, dar nu a mai marcat de o lună în campionat. Punctul nevralgic al „cormoranilor” e apărarea, Karius nefiind încă un portar călit în meciurile mari. Mizăm pe un derby cu goluri, echipa lui Klopp fiind croită pe ofensivă în această stagiune.

Liverpool – Man United LIVE VIDEO. Echipe probabile:

Liverpool (4-3-3): Karius – Clyne, Matip, Lovren, Milner – Lallana, Henderson, Wijnaldum – Mane, Firmino, Coutinho. Antrenor: Jürgen Klopp.
Manchester United (4-2-3-1): De Gea – Valencia, Bailly, Smalling, Blind – Pogba, Herrera – Lingard, Mata, Martial – Ibrahimovic. Antrenor: Jose Mourinho .