Guardiola a văzut alt meci! ”Nu am regrete, am fost buni”

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
05/04/2018, 08:20
Guardiola a văzut alt meci! ”Nu am regrete, am fost buni”

Tehnicianul catalan consideră că formaţia sa a făcut un joc bun şi i-a lipsit doar golul în meciul Liverpool – Manchester City 3-0, dar acest lucru poate fi decisiv în vederea calificării în semifinalele Champions League.

”Am veniut cu personalitate, dar ei au marcat din startul meciului. Am continuat să jucăm, dar ei au mai marcat două goluri. În a doua repriză am încercat totul, dar a fost greu. Nu am regrete. În afara golurilor primite, am fost buni. Ei au avut două ocazii şi au marcat”, a spus Guardiola.

Guardiola, după Liverpool – Manchester City 3-0: ”Nu este un dezastru”

”Va fi greu în retur, dar noi credem. Lumea nu ne dă prea multe şanse, dar de mâine le voi spune jucătorilor că putem întoarce rezultatul. Voi vedea din nou meciul din această seară, dar nu cred că a fost un dezastru. Cel mai rău lucru este că nu am marcat”, a precizat tehnianul catalan după Liverpool – Manchester City 3-0.

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României. Cu cine joacă FCSB, CFR Cluj şi Dinamo în 16-imi. Tabloul complet

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×