Manchester City, ţinta glumelor! ”Isus nu a înviat în acest an”

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
05/04/2018, 09:24
Manchester City, ţinta glumelor! ”Isus nu a înviat în acest an”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

”Se pare că Isus nu a înviat în acest an”, a scris un suporter pe contul de Twitter după meciul Liverpool – Manchester City 3-0, în timp ce un altul a scris ”ARSEP WENGIOLA”, făcând un joic de cuvinte din numele tehnicianului catalan şi cel al managerului lui Arsenal Londra, Arsene Wenger, cel mai hulit antrenor din Anglia în acest moment.

Probabil cel mai bun meme după întâlnirea de pe Anfield Road îi aparţine lui ”Dre Sips Tea”, care a scris: ”Pep credea că l-a prins pe Dumnezeu de picior, apoi l-a întâlnit pe Mohamed”, postând o poză cu Salah. Un altul a postat o poză cu Guardiola privind în gol şi a scris: ”Când nu eşti sigur ce vezi”.

Guardiola ţinta preferată a fanilor după Liverpool – Manchestrer City 3-0

Un alt suporter a postat următorul tweet: ”Manchester City se poate califica în semifinale. Pep Guardiola are nevoie doar de 500 de milioane de lire sterline pentru a face transferuri înaintea returului”, în timp ce alt fan a postat o poză în care apare tehnicianul spaniol, care a cheltuit mai mulţi bani pe jucătorii transferaţi în defensivă decât au făcut-o multe ţări pentru armata proprie.

O imagine cu placaj dintr-un meci de fotbal american a fost postată de un suporter care a scris: ”Asta se întâmpla când mingea ajungea la De Bruyne”, în timp ce un altul face mişto de o declaraţie dată de Sergio Aguero care spunea că va rămâne la Manchester City până va câştiga Champions League: ”Este evident că va muri la Manchester City”.

După întâlnirea Liverpool – Manchester City 3-0, ”cetăţenii” au şanse minime de a accede în semifinalele Champions League.

Închide ×