Cele mai citite

Klopp îi desfiinţează pe ultraşii lui Liverpool: “Nişte idioţi!”

Antrenorul cormoranilor, Jurgen Klopp, atac violent la adresa fanilor propriei echipe după Liverpool - Manchester City 3-0.
06.04.2018 | 18:52
Klopp îi desfiinţează pe ultraşii lui Liverpool:

Nu s-au stins nici acum ecourile după meciul din Champions League dintre Liverpool şi Manchester City. Pe de o parte pentru eşecul usturător înregistrat de echipa care e ca şi campioană în Premier League, Manchester City, pe de alta şi înttr-o măsură mult mai mare, pentru gravele incidente provocate de fanii lui Liverpool înaintea partidei asupra autocarului formaţiei vizitatoare.

Un grup masiv de susţinători ai cormoranilor a atacat cu torţe, cutii de bere şi cu pietre autocarul lui City şi numai printr-o minune nu a fost nimeni rănit. Antrenorul cetăţenilor, Pep Guardiola, i-a ironizat pe poliţişti, care au intervenit foarte târziu:  “Vă mulţumim că ne-aţi protejat, vă mulţumim mult. Apreciez ce aţi făcut… să vă fie ruşine!”

Klopp, impresionat de gestul medicilor de la City

În schimb, germanul Jurgen Klopp, antrenorul echipei învingătoare, tună şi fulgeră la adresa aşa zişilor fani ai echipei sale, care, dacă ar fi existat victime în urma acţiunii lor iresponsabile, ar fi putut anula evoluţia excelentă şi rezultat de exc epţie de pe gazon. Klopp a fost de-a dreptul impresionat de atitudinea medicilor de la City, care au oprit în apropiere de stadion, pentru a da ajutor unei persoane care era victimă a unui accident.

”A fost un gest formidabil al medicilor de la City. Ne-am simţit şi mai ciudat după asta. Îmi cer scuze pentru ce s-a întâmplat înainte de meci. A distrus totul pentru noi.Nu poţi fi fericit cu aşa ceva. Le dai oamenilor oportunitatea să facă ceva special şi nişte idioţi se asigură că asta nu se va mai întâmplă niciodată”
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri