Cele mai citite

Klopp e în extaz! ”Am învins cea mai bună echipă din lume”

FC Liverpool a făcut un meci aproape perfect şi a învins-o la scor de forfait pe Manchester City în prima manşă a sferturile de finală ale Champions League.
05.04.2018 | 10:17
Klopp e în extaz! ”Am învins cea mai bună echipă din lume”
ADVERTISEMENT

Tehnicianul german Jurgen Klopp a declarat, după întâlnirea Liverpool – Manchester City 3-0, că jucătorii săi au învins cea mai bună echipă din lume, dar acesta nu este încă un motiv de sărbătoare.

”Am marcat trei goluri fantastice. În repriza a doua ar fi trebuit să jucăm mai mult fotbal, dar rezultatul este mai important. Este mai bine decât să ai trei goluri de recuperat. Manchester City va încerca să riposteze acum. Nu poţi domina City timp de 90 de minute. Nu fac comparţii, nu mă interesează să fim mai buni ca Manchetser City, ce mă interesează este să mergem în semifinale”, a spus Klopp.

ADVERTISEMENT

Klopp după Liverpool – Manchester City 3-0: ”Vom sărbători peste patru săptămâni”

”Şi ei au în continuare şansele lor să treacă, 3-0 e mai bun ca 2-0 sau ca 1-0, dar nu este decisiv. N-a dansat nimeni în vestiar. Sunt 180 de minute. Trebuie să sărbătorim atunci când începe petrecerea, nu cu patru săptămâni înainte. Am învins cea mai bună echipă din lume, este o frumoasă performanţă. Asta e rar, sunt foarte buni”, a precizat tehnicianul german.

După întâlnirea Liverpool – Manchester City 3-0, ”cormoranii” au prima şansă de a accede în semifinalele Champions League.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri