Manchester City e de nerecunoscut! Oamenii lui Pep nu au tras niciun şut pe poartă

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
05/04/2018, 11:35
Manchester City e de nerecunoscut! Oamenii lui Pep nu au tras niciun şut pe poartă

”Cetăţenii” şi-a diminuat serios şansele de calificare în semifinalele Champions League după înfrângerea din meciul tur Liverpool – Manchester City 3-0, dar trupa lui Josep Guardiola a înregistrat un record negativ pe Anfield Road.

Manchester City a încheiat partida fără să tragă vreun şut pe poarta apărată de Loris Karius, lucru care nu se mai întâmplase din octombrie 2016. Atunci ”cetăţenii” nu au trimis nicio minge pe poartă la meciul pierdut cu Manchester United, scor 0-1, din Cupa Ligii Angliei.

Liverpool – Manchester City 3-0, al treilea meci al ”cetăţenilor” fără gol marcat

Partida Liverpool – Manchester City 3-0 este doar a treia din acest sezon în care fotbaliştii lui Josep Guardiola nu au reuşit să marcheze. Celelalte două au fost 0-0 cu Crystal Palace în Premier League, şi 0-1 cu Wigan Athletic în Cupa Angliei.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Bratu, în pericol de a fi demis? Cine ar putea să-i ia locul la Dinamo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×