Arbitru de top la Liverpool – Manchester City! A condus finala de anul trecut a Champions League

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
02/04/2018, 19:43
Arbitru de top la Liverpool – Manchester City! A condus finala de anul trecut a Champions League

Forul european îl trimite pe Anfield Road pe Felix Brych, care va fi ajutat la meciul Liverpool – Manchester City de asistenţii Mark Borsch şi Stefan Lupp. Arbitri adiţionali vor fi Bastian Dankert şi Marco Fritz, iar rezervă Markus Hacker.

Felix Brych a condus la centru finala ediţiei precedente din Champions League, în care Real Madrid a învins-o pe Juventus Torino cu 4-1. Germanul le-a mai arbitrat câte o dată pe cele două formaţii în acest sezon, în faza grupelor Champions League.

Liverpool – Manchester City se va disputa miercuri

Cu Felix Brych la centru, Manchester City a învins în deplasare pe Napoli, scor 4-2, iar Liverpool a remizat în deplasare cu FC Sevilla, scor 3-3. Partida Liverpool – Manchester City se va disputa miercuri, de la ora 21:45.

Olandezul Danny Makkelie va arbitra partida FC Barcelona – AS Roma, ajutat de asistenţii Mario Diks şi Hessel Steegstra. Arbitri adiţionali vor fi Kevin Blom şi Kamphuis Jochem, iar rezervă Jan de Vries.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×