Fotbal international

Liverpool – Manchester United 4-1! Lecţie de fotbal Klopp pentru Mourinho. Video

29.07.2018 | 10:31
Liverpool - Manchester United 4-1. Lecţie de fotbal Jurgen Klopp pentru Jose Mourinho.

Meciul FC Liverpool – Manchester United s-a jucat duminică în Michigan, în cadrul International Champions Cup şi s-a încheiat cu o victorie severă a “cormoranilor”: Liverpool – Manchester United 4-1! Este al doilea succes în competiţie pentru oamenii lui Jurgen Klopp, care a pus gând rău puterilor din Manchester şi pentru apropiatul sezon de Premier League. În primul meci The Reds au lichidat şi campioana Manchester City, însă cu un scor mai echilibrat, 2-1.

La Michigan a fost un interes ieşit din comun în jurul acestei partide. A fost o cerere de nu mai puţin de 100.000 de bilete, iar atmosfera de pe stadion a fost de-a dreptul fantastică, jucătorii rămânând pur şi simplu înmărmuriţi când au văzut că se simt ca acasă. Liverpool a avut un as în mânecă, noul sosit, internaţionalul elveţian Shaqiri deja făcându-l uitat pe brazilianul Coutinho, vândut în iarnă la Barcelona pe o sumă record în istoria clubului.

Liverpool – Manchester United 4-1! Shaqiri, asul din mânecă pentru The Reds

Shaqiri, cumpărat în vară cu 16 milioane euro de la Stoke a marcat un al patrulea gol cu o execuţie a la Crisitiano Ronaldo în meciul de la Torino cu Juventus, o foarfecă senzaţională şi a creat multă panică într-o defensivă foarte vulnerabilă. Motiv pentru care Jose Mourinho e gata să facă orice pentru a aduce mai repede pe unul dintre Harry Maguire sau Yerry Mina, să plombeze zona centrală a apărării.

Liverpool - Manchester United 4-1 . Gol a la Cristiano Ronaldo pentru internaţionalul elveţian, adus în această vară
Liverpool – Manchester United 4-1 . Gol a la Cristiano Ronaldo pentru internaţionalul elveţian

Sadio Mane, Sturridge, la 40 de secunde de la intrarea pe teren, Ojo şi Shaqiri au executat diavolii, Mane şi Ojo din penalty, iar pentru United a punctat Pereira din lovitură liberă, care mai marcase abia în 2015, tot din fază fixă, în Cupa Angliei, contra lui Ipswich. Liverpool arată bine de tot înaintea startului, United are urgentă nevoie de achiziţii pentru a spera măcar la un loc în primele patru, altfel situaţia va fi chiar rea pentru Mourinho şi compania.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri