Sport

Liverpool – Manchester United 4-0, restanţă din Premier League. “Cormoranii” au urcat pe primul loc

FANATIK vă oferă detalii despre meciul Liverpool - Manchester United, restanță din etapa a 30-a din Premier League, programat marți, 19 aprilie, de la ora 22:00.
19.04.2022 | 23:40
Liverpool  Manchester United 40 restanta din Premier League Cormoranii au urcat pe primul loc
Luis Diaz a deschis scorul în Liverpool - Manchester United (sursă foto: EPA-EFE/PETER POWELL)
ADVERTISEMENT
19-04-2022
19:00

Liverpool - Manchester United 4-0 (Diaz 5, Salah 22, 85, Mane 68)

Clasamentul în Premier League după Liverpool – Manchester United 4-0

Min. 85: GOOOL Liverpool! După o greşeală în apărarea lui United, Diogo Jota i-a pasat lui Mohamed Salah, care a făcut dubla.

Min. 68: GOOOL Liverpool! Sadio Mane înscrie cu uşurinţă, din marginea careului, după o pasă venită de la Luis Diaz.

Min. 22: GOOOL Liverpool! Sadio Mane i-a pasat din prima lui Mohamed Salah, iar egipteanul a înscris cu uşurinţă.

Min. 7: Aşa cum au promis, fanii lui Liverpool au început să cânte “You’ll Never Walk Alone”, în memoria bebeluşului decedat la naştere al lui Cristiano Ronaldo.

Min. 5: GOOOOL Liverpool! Mohamed Salah a centrat din bandă, în urma unui contraatac, iar Luis Diaz a reluat cu uşurinţă balonul în poartă.

Min. 1: A început meciul Liverpool – Manchester United.

19-04-2022
18:04

Formaţiile de start pentru Liverpool - Manchester United

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Thiago, Fabinho – Salah, Mane, Diaz. Antrenor: Jurgen Klopp.

Manchester United: De Gea – Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Jones, Dalot – Matic, Pogba – Fernandes, Elanga, Rashford. Antrenor: Ralf Rangnick.

Cristiano Ronaldo nu face parte din lotul lui Manchester United.

19-04-2022
12:29

Cristiano Ronaldo ratează Liverpool - Manchester United

Manchester United a anunţat oficial absenţa lui Cristiano Ronaldo în derby-ul cu Liverpool, după decesul la naştere al unuia dintre gemeni. Jurnaliştii englezi se aşteptau la această decizie încă de luni, când fotbalistul de 37 de ani a postat un mesaj despre tragedia prin care trece familia lui.

“Confirmăm că nu va juca în meciul cu Liverpool, de pe Anfield, de marţi. Familia este mai importantă decât orice şi Ronaldo este alături de cei dragi lui în aceste momente foarte dificile”, a fost anunţul făcut de Manchester United.

19-04-2022
11:36

Gest emoționant pregătit de fanii lui Liverpool pentru Cristiano Ronaldo

Presa din Anglia anunță că fanii lui Liverpool se vor ridica în picioare, în minutul 7 al partidei cu Manchester United, în semn de omagiu pentru fiul lui Cristiano Ronaldo, care a decedat la naștere.

„Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire.

Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe rețelele sociale, prin care au anunțat că unul dintre gemenii lor a decedat.

Meciul Liverpool – Manchester United are loc marți, 19 aprilie, cu începere de la ora 22:00, și reprezintă o restanță din etapa a 30-a din Premier League. Liverpool este la un singur punct în spatele liderului Manchester City, care la rândul ei joacă miercuri, 20 aprilie, o restanță cu Brighton.

Unde se joacă meciul Liverpool – Manchester United

Confruntarea Liverpool – Manchester United se desfășoară marți, 19 aprilie, de la ora 22:00, pe stadionul “Anfield Road” și contează ca partidă restanță din etapa a 30-a din Premier League. Inutil să mai spunem că stadionul e sold out, cormoranii fiind angajați cu toate forțele în lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

Vor fi însă mulți suporteri și de la Manchester United, echipă care după rateurile lui Tottenham și Arsenal a revenit în cărțile pentru locul 4, ultimul care asigură prezența în grupele viitoarei ediții a Champions League. În plus, “diavolii” vor să răzbune umilinţa din tur, când au pierdut pe teren propriu derby-ul, scor 0-5.

Cine transmite la TV partida Liverpool – Manchester United

Partida Liverpool – Manchester United se joacă marți, 19 aprilie, de la ora 22:00, într-o restanță din etapa a 30-a din Premier League și va fi transmisă în direct pe micile ecrane în exclusivitate de postul Eurosport 1. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Marți, 19 aprilie, nu vor fi tocmai cele mai bune condiții meteo pentru desfășurarea meciului Liverpool – Manchester United, deoarece maxima zilei nu va depăși 12 grade, deci la ora jocului vor fi cel mult 7, iar șansele să plouă sunt foarte mari. Meciul va fi condus de către unul dintre cei mai buni arbitri englezi, Mark Atkinson.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Liverpool – Manchester United

Antrenorul Jurgen Klopp se poate socoti un tehnician fericit. Asta pentru că deși echipa sa anul acesta pare a fi balaurul Europei, a câștigat deja Cupa Ligii în Anglia, va juca finala FA Cup cu Chelsea, e la luptă cu Manchester City la titlu și are mari șanse să ajungă în finala Champions League, nu are probleme majore de lot, toate vedetele fiind în perfectă stare de sănătate.

ADVERTISEMENT

La polul opus stau lucrurile la Manchester United pentru germanul Ralf Rangnick, un tehnician neagreat nici de jucători, nici de suporteri. Pentru acest meci are o listă de indisponibili: atacantul Cavani, mijlocașul ofensiv Fred, închizătorul McTominay și fundașii Shaw și Varane. Adică, probleme serioase mai ales în apărare și la mijloc. Asta ca să nu mai vorbim și de accidentul rutier al lui Bruno Fernandes, care, din fericire, e nevătămat, dar nu și mașina lui. Cu o zi înaintea derby-ului, Cristiano Ronaldo a dezvăluit decesul unuia dintre gemenii născuţi prematur de Georgina Rodriguez, astfel că prezenţa portughezului este pusă sub semnul întrebării.

Cote la pariuri la meciul Liverpool – Manchester United

De mult nu s-a mai văzut așa o cotă scăzută pentru victoria “cormoranilor” pe teren propriu în fața marilor rivali. De regulă aceste dispute erau echilibrate și cotele pe măsură. Dar la acest moment bookmakerii o văd pe Manchester United victimă sigură pe “Anfield Road”. Liverpool are cotă 1,45 pentru a se impune, iar o mare surpriză ajunge la nu mai puțin de 7,50! Un gol marcat de oaspeți, ceva obișnuit în istoria meciurilor directe, e acum cotat cu 1,70.

ADVERTISEMENT

Pentru United deplasările la Liverpool din ultimii ani nu reprezintă deloc amintiri plăcute. Doar două egaluri din 2016 până acum nu e un titlu de glorie. În 2016, Wayne Rooney semna ultimul succes al “diavolilor” pe “Anfield Road”.

ADVERTISEMENT