Liverpool – Manchester United. Rivalitatea roșie într-un weekend perfect pentru Football Fantasy

14.12.2018 | 15:06
Liverpool  Manchester United Rivalitatea rosie intrun weekend perfect pentru Football Fantasy

“You’ll never play alone” e motto-ul acestui weekend în competițiile de Football Fantasy, FootballCoin. Ai toate motivele să-ți faci echipă și să te înscrii, pentru că zilele următoare ne aduc o confruntare “oldie, but goldie”: Liverpool-Manchester United. Klopp versus Mourinho. Red versus red. Tu versus ceilalți manageri din etapa aceasta de Premier League.

Liverpool – Manchester United, eternele rivale. Kenny Dalglish, Steven Gerrard, Bill Shankly, Ian Rush.  Sir Alex Ferguson, Sir Bobby Charlton, Busby Babes, Eric Cantona. Ei sunt o parte din istoria care obligă la victorie, la fericire în tribune și la întreținerea acestei rivalități frumoase. Duminică avem Nord West Derby, întâlnirea dintre echipele cu cele mai multe trofee câștigate din Anglia, echipele din orașe atât de diferite, dar care au două lucruri importante în comun: pasiunea pentru fotbal și culoarea roșie.

“În acel moment, mintea ta, corpul tău, focusul tău ajung la un alt nivel. Este diferit față de Arsenal. Diferit față de Chelsea. Chiar și de Manchester City, cel puțin pentru mine. Tensiunea este imensă“, Gary Neville despre confruntarea cu Liverpool.

Vorbeam de istorie. Dar ce se întâmplă acum? Meciul Liverpool-Manchester United are un prezent la fel de puternic, chiar dacă diferența dintre locurile din clasament este de 16 puncte. În cazul ăsta, deși punctajul e diferit, orgoliul e la fel de mare în ambele tabere. Liverpool  nu are nicio înfrângere în acest sezon, în timp ce United vine după o victorie de 4-1  în fața lui Fulham în etapa precedentă.

Gândești ca Mou, joci cu Rashford și Lingard titulari

Chinuit de accidentări și de evoluțiile slabe ale lui Pogba și Lukaku, Mourinho va încerca duminică să țină piept trio-ului Firmino, Salah, Mane cu o apărare peticită și de-abia trecută prin înfrângerea din Champions League cu Valencia, în care Jones a avut ghinionul să-și bage mingea în propria poartă.

  • Un jucător pe care poți conta în echipa ta este Marcus Rashford cu 316 puncte strânse până acum în acest sezon și cu 2 goluri și 4 assist-uri în meciurile din luna decembrie.
  • Jesse Lingard, intrat în locul lui Lukaku în a doua repriză a meciului cu Valencia a adunat 258 de puncte în competițiile de FootballCoin din acest sezon și e posibil să rămână în teren în derby-ul cu Liverpool
  • Ashley Young, un alt jucător pe care Mourinho l-a introdus după pauza meciului din Champions League și care, spune portughezul, a îmbunătățit jocul echipei. Deci, de ce să nu îmbunătățească și jocul echipei tale de la Football Fantasy, mai ales că este free

Joci rolul lui Klopp, tremuri puțin în apărare, dar atacul te salvează

Nici pe Klopp nu-l găsește foarte liniștit perioada festivă a sărbătorilor cu 4 meciuri în 14 zile, cu Joe Gomez și Joel Matip accidentați. Dar, spre deosebire de Mourinho, în atacul neamțului lucrurile stau cu totul altfel, Salah pregătindu-și recitalul după hatrick-ul din weekend-ul trecut împotriva lui Bournemouth și singurul gol al meciului de Champions League care a trimis Napoli în Europa League. Robert Firmino, Mohamed Salah și Sadio Mané vor căuta în meciul de duminică primul lor gol sau primul assist într-un meci de Premier League împotriva lui Manchester United, după 855 minute jucate împreună. Așa că, dacă îți permiți, fă-le loc în echipa ta.

  • Două variante free pentru mijloc, în absența accidentatului Milner: Naby Keita și Fabinho.
  • Robertson a strâns 541 de puncte în acest sezon de Premier League și poate fi o mișcare free pentru partea ta stângă.

Ți-am oferit câteva idei pentru echipa ta cu care te poți înscrie în competițiile free de football fantasy valabile în acest weekend. Special creată pentru Premier League, te așteaptă cu free entry Free England-PL-R17, așa că fă-ți echipa repede și pregătește-te de spectacolul din cel mai frumos campionat din lume, dominat weekend-ul acesta de o singură culoare: roșu.

Gary Neville: “Obișnuiam să spun că urăsc Liverpool, dar mi-am mai îmblânzit părerea în ultimii ani. Acum, aș spune că e mult mai complicat decât ura.”

E vorba despre noroc și ghinion, de goluri în ultimele minute, de un autobuz care poate staționa sau nu în poartă, de King Salah, urmașul lui King Kenny Dalglish, de orgoliu, de mândrie, de iubire pentru emblema de pe fața tricoului. Despre a mulțumi suporterii, ca ei să nu uite numele de pe spatele aceluiași tricou. Aceasta va fi întâlnirea cu numărul 53 între Liverpool și Manchester United. Liverpool a câștigat de 13 ori, United de 28. Cine câștigă duminică pe Anfield și pe FootballCoin?