Sport

Panică la Liverpool. Negocierile cu Mohamed Salah pentru un nou contract, întrerupte după ce egipteanul a refuzat o ofertă. Video

Mohamed Salah mai are contract cu Liverpool doar până în vara lui 2023, iar în acest moment nu există niciun fel de negociere pentru ca înțelegerea să fie prelungită.
11.03.2022 | 21:22
Panica la Liverpool Negocierile cu Mohamed Salah pentru un nou contract intrerupte dupa ce egipteanul a refuzat o oferta Video
Mohamed Salah mai are contract cu Liverpool doar până în vara lui 2023, iar în acest moment nu există niciun fel de negociere pentru ca înțelegerea să fie prelungită. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Egipteanul a afirmat în dese rânduri că și-ar dori să rămână pe Anfield Road, dar a lăsat de înțeles că oficialii ”cormoranilor” nu au făcut deocamdată vreun pas.

Negocierile de prelungire a contractului lui Mohamed Salah cu Liverpool au fost sistate

Liverpool este conștientă că la finalul sezonului viitor îl poate pierde gratis pe Mohamed Salah, mai ales că multe cluburi importante din Europa stau la pândă, dar deocamdată nu se grăbește să înceapă negocierile pentru prelungirea contractului.

ADVERTISEMENT

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, specialist în transferuri, în acest moment cele două părți nu se află în discuții, după ce atacantul egiptean a refuzat o primă ofertă făcută de ”cormorani” la finalul anului trecut.

”Salah nu este disperat să plece în această vară. Contractul său expiră în 2023, așa că Mo Salah ar putea rămâne la Liverpool și ar putea pleca ca agent liber în vara viitoare, dacă nu vor ajunge la un acord în următoarele 15 luni. Deci încă mai este timp.

ADVERTISEMENT

”Ceea ce vă pot spune în exclusivitate este că, din ceea ce mi se spune, discuțiile dintre Mo Salah, agentul său și clubul Liverpool s-au întrerupt acum. În acest moment nu există negocieri între Mo Salah, agentul său și Liverpool”, a anunțat Fabrizio Romano pe canalul său de YouTube.

Liverpool nu vrea să strice atmosfera cu un salariu uriaș pentru egiptean

”Ultima discuție a fost în decembrie, deci acum trei luni. O discuție în care Liverpool a făcut o propunere, dar Mo Salah și agentul său nu au fost mulțumiți de banii ce le-au fost oferiți. Ei nu pot accepta acea propunere.

ADVERTISEMENT

Este important să înțelegem că Liverpool nu vrea să iasă din tipare cu oferta salarială, așa cum s-a întâmplat cu toți jucătorii aflați într-o situație similară”, a mai spus ziaristul din Peninsulă.

Presa britanică a anunțat că jucătorul și-ar dori o dublare a acordului actual care este de 10,4 milioane de lire sterline. O valoare pe care agenții lui Mohamed Salah au catalogat-o drept eronată, fără a oferi însă detalii.

ADVERTISEMENT