Fotbal international

Video. Liverpool, în sferturi după nouă ani! “Cormoranii”, doar egal pe Anfield

Liverpool a ajuns în sferturile pentru prima dată după nouă ani! Trupa lui Klopp priveşte cu optimism partidele din sferturile de finală
06.03.2018 | 23:13
Video Liverpool in sferturi dupa noua ani Cormoranii doar egal pe Anfield

UPDATE, ora 23:55: Liverpool a ajuns în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în urma remizei, 0-0, pe teren propriu cu FC Porto. Englezii au câştigat cu 5-0 în Portugalia şi au dominat steril duelul de pe Anfield Road.


UPDATE, ora 22:55: Cele două formaţii se anihilează perfect şi în debutul părţii secunde. Formaţia lui Jurgen Klopp domină steril partida cu Porto.

UPDATE, ora 21:45: Început de meci pe Anfield Road! Fanii englezi fac o atmosferă incredibilă în startul partidei.

UPDATE, ora 20:35: Jurgen Klopp a decis să îl odihnească pe Mohamed Salah, cel mai în formă jucător al echipei de pe Anfield Road. Tehnicianul german a ales în schimb să îi titularizeze pe Sadio Mane şi Roberto Firmino.  În ciuda faptului că Porto mai are doar şanse matematice, formaţia portugheză începe din primul minut cu Iker Cassilas în poartă şi cu Vicent Aboubakar în atac.


UPDATE: ora 20:00. Vincent Aboubakar a marcat 26 de goluri în toate competiţiile pentru FC Porto şi este pericolul principal pentru poarta apărată de Simon Mignolet, cel care împlineşte astăzi 30 de ani.


UPDATE: ora 18:00. Fanii lui Liverpool au cerut pe reţelele de socializare ca Jurgen Klopp să odihnească măcar trei-patru jucători de bază în acest meci fără sens, pentru ca echipa să nu resimtă probleme de oboseală pentru mult aşteptatul joc din weekend cu Manchester United. Cormoranii speră ca printr-o victorie în faţa echipei lui Mourinho chiar pe Old Trafford să poată trece pe locul secund.


UPDATE:ora 16:55: Suporterii lui Liverpool se gândesc mai mult la marele meci din weekend cu Manchester United din Premier League şi sunt foarte furioşi pentru că a fost desemnat ca arbitru Craig Pawson, un arbitru care, în opinia lor, a dezavantajat pe The Reds în câteva rânduri în acest sezon, inclusiv în derbyul oraşului.


Liverpool şi FC Porto se vor duela pe Anfield Road, în manşa secundă din optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce trupa antrenată de Jurgen Klopp a câştigat primul meci din Portugalai cu 5-0. Porto nu a reuşit să câştige niciodată în faţa lui Liverpool, fiind înregistrate trei victorii şi două egaluri, statistică care complică şi mai mult lucrurile.

Jurgen Klopp şi-a pus amprenta şi asupra lui Liverpool, iar echipa britanică este în acest moment formaţia cu cele mai multe goluri înscrise în acest sezon de Champions League (28), dintre care 25 au fost reuşite în ultimele cinci partide.

Liverpool – Porto LIVE STREAM Liga Campionilor. Lusitanii au probleme în fazele eliminatorii

Liverpool – Porto LIVE STREAM Liga Campionilor. Formaţia portugheză a ajuns pentru a doua oară consecutiv în fazele eliminatorii, dar a pierdut ultimele patru meciuri în această fază a competiţiei. Liverpool va bifa cel mai probabil prima prezenţă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor din 2009.

Tags: