Fotbal international

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

19.09.2018 | 00:59
Liverpool  PSG 32 Firmino le aduce victoria cormoranilor in meciul serii din Champions League Video

Liverpool a câștigat cu 3-2 partida jucată pe teren propriu cu PSG și este lider în grupa B din Campions League după prima etapă, Steaua Roșie și Napoli remizând alb în celălalt meci al serii. Vezi toate detaliile partidelor din Liga Campionilor accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Liverpool a început în forță jocul de pe Anfield și a creat o presiune uriașă la poarta parizienilor. Golul a venit însă abia în minutul 30, prin Sturridge. Șapte minute mai târziu, „cormoranii” duceau scorul la 2-0 grație reușitei din penalty a lui James Milner.

PSG a revenit în joc chiar înainte de pauză prin golul lui Meunier, în timp ce Mbappe le-a dat și mai multe speranțe fanilor francezi veniți la Liverpool în minutul 84. Nu s-a terminat așa însă. Roberto Firmino a înscris un gol superb în prelungirile partidei.


UPDATE, MIN 90+2: GOOOOOOOOL LIVERPOOL! Firmino le aduce victoria „cormoranilor” cu un șut de senzație


UPDATE, Min 84: GOOOOOOOOOOLLLLLL PSG! Kylian Mbappe a reuşit egalarea pentru campioana Franţei cu un şut din centrul careului.


UPDATE, Min. 40 : GGOOOOOOOOLLL PSG! Thomas Meunier marchează pentru 2-1 şi o readuce pe PSG în joc.


UPDATE, Min 37: GGOOOOOOOOLLL LIVERPOOL! James Milner a punctat de la 11 metri


UPDATE, Min 30: GGOOOOOOOOLLL LIVERPOOL! Daniel Sturridge, surpriza pregătită de Jurgen Klopp, a deschis scorul  pentru echipa de pe Anfield Road.


UPDATE, ora 22:00 / A început meciul Liverpool – PSG.

UPDATE Echipele de start

  • Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Van Dijk, Gomez, Robertson; Henderson, Milner, Wijnaldum; Salah, Mané, Sturridge
  • PSG: Areola; Meunier, Silva, Kimpembe, Bernat; Rabiot, Marquinhos, Di Maria; Mbappé, Cavani, Neymar

Cele două formații s-au mai întâlnit doar de două ori în competițiile europene, dar meciurile s-au disputat cu mai bine de 20 de ani în urmă, în Cupa Cupelor, competiție care a fost desființată între timp. Parizienii au reușit atunci calificarea după 3-0 pe teren propriu și 0-2 în deplasare. PSG a pierdut apoi finala împotriva Barcelonei, pentru care marca brazilianul Ronaldo din penalty.

Liverpool – PSG Live Video pe Digisport 1

Întâlnirea Liverpool – PSG poate fi urmărită live la TV pe postul Digisport 1. De asemenea, www.fanatik.ro te va ține la curent cu toate fazele importante ale meciului și vei putea vedea în format video toate golurile. Dacă doriți să urmăriți live stream partida dintre de pe Anfield Road o puteți face online și de pe gadgeturile pe care le dețineți, telefon, laptop, etc.

Acest meci reprezintă un adevărat duel între starurile celor două formații, egipteanul Mohamed Salah și brazilianul Neymar. Mai mult decât atât, se poate spune că va fi o bătălie între cele două ofensive. ”Cormoranii” încearcă să-l recupereze pe brazilianul Roberto Firmino după accidentarea din meciul cu Tottenham Hotspur și astfel să alinieze tridentul de bază din care mai face parte senegalezul Sadio Mane, în timp ce parizienii vor conta pe prezența campionului mondial Kylian Mbappe și pe uruguayanul Edinson Cavani.

Live Stream Liverpool – PSG. Un alt mod de a vedea meciul Online

O altă modalitate Live Stream de a vedea meciul dintre FC Liverpool și Paris Saint-Germain este pe Telekom Sport 1. Aici, telespectatorii pot vedea cea mai importantă încleștare a zilei din Champions League. Partida de pe Anfield Road va fi arbitrată de turcul Cuneyt Cakir.

Kylian Mbappe și Neymar, în timpul unui antrenament înaintea meciului Liverpool - PSG
Kylian Mbappe și Neymar, în timpul unui antrenament înaintea meciului Liverpool – PSG

Meciul de mâine seară poate fi privit și prin prisma duelului dintre cei doi antrenori germani, Jurgen Klopp și Thomas Tuchel. Cu șase ani mai mic decât adversarul său, Tuchel a călcat mereu pe urmele conaționalșului său mai celebru. Klopp și-a început cariera la FSV Mainz, iar în momentul în care a plecat la Borussia Dortmund a fost adus Tuchel. Aceeași mișcare s-a întâmplat apoi și la Dortmund, atunci când Klopp a decis să meargă pe Anfield Road.

Echipele probabile Liverpool – PSG. Absențe importante în ambele tabere

Dacă se speră în recuperarea lui Firmino, englezii sunt siguri de absențele lui Alex Oxlade Chamberlain, Adam Lallana și Dejan Lovren, ambii accidentați. Parizienii se confruntă cu probleme și mai mari, Gianluigi Buffon și Marco Verratti fiind suspendați, iar Dani Alves și Layvin Kurzawa accidentați. O altă problemă o reprezintă căpitanul Thiago Silva, care este incert.

Liverpool – PSG, etapa I Champions League – cote și ponturi la pariuri

Datorită performanței remarcabile din sezonul precedent de Champions League și a faptul că joacă acasă, Liverpool este văzută ușor favorită în duelul cu PSG. ”Cormoranii” au o cotă de 2,25 la victorie, în timp ce campioana Franței una de 3,00. Remiza este cotată la 3,65.

Bookmakerii se așteaptă la un meci extrem de spectaculos cu multe goluri, varianta ”peste 2,5 goluri” având o cotă de 1,46. Liverpool are șanse mai mari să primească un cartonaș roșu, cotă 11,00, în timp ce oaspeții au o cotă de 7,50. Cel mai posibil marcator este Salah, cotă 2,15, urmat de Cavani, cotă 2,40.