Premier League

Liverpool sare în ajutorul lui Rashford în lupta contra sărăciei. Donează o sumă impresionantă

23.10.2020 | 21:53
Liverpool sare in ajutorul lui Rashford in lupta contra saraciei Doneaza o suma impresionanta
ADVERTISEMENT

Liverpool sare în ajutorul lui Marcus Rashford, după ce inițiativa acestuia a fost refuzată de guvernul britanic.

Propunerea lui Rashford de a veni în ajutorul copiilor proveniți din familii fără potențial financiar a fost respinsă prin voturile Partidului Conservator.

ADVERTISEMENT

Planul lui Marcus Rashford cuprindea mese gratuite pentru copiii proveniți din familii defavorizate.

Liverpool sare în ajutorul lui Marcus Rashford

A fost o nemulțumire generală în momentul în care propunerea a fost respinsă, iar clubul Liverpool a decis pe cont propriu să vină în ajutorul copiilor prin intermediul programului “Red Neighbours”.

ADVERTISEMENT

Programul “Red Neighbours” va livra 1000 de mese gratuite către familile din Anfield și împrejurimi. Aceștia se vor ocupa și de un mic -dejun livrat către 25 de școli din Anfield și Kirkby. Se vor împărți în total 160 de pachete, fiecare fiind de ajuns pentru o familie cu 4 membri.

Meniurile includ și o rețetă specială de seson creeată de bucătari din Anfield care conține și ingredientele necesare preparării acesteia pe cont propriu.

ADVERTISEMENT

Fundația Liverpool, donații considerabile

Fundația Liverpool FC va dona suma de 200.000 de lire sterline pentru Banca de Alimente Orășenească înaintea unei ierni ce se anunță a fi una extrem de dificilă pentru locuitori.

În trecut, fanii lui Liverpool au dat dovadă de o generozitate incredibilă donând peste 250.000 de lire către fundația clubului.

ADVERTISEMENT

Nici legendele și membrii de onoare ai clubului nu s-au lăsat mai prejos atunci când au făcut donații de 47.000 de lire sterline în cadrul unui meci caritabil desfășurat pe Anfield.

ADVERTISEMENT