Plecări masive de la Liverpool la vară! Cine e vedeta gata de drum

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
27/03/2018, 20:43
Plecări masive de la Liverpool la vară! Cine e vedeta gata de drum

Liverpool se va califica şi în această ediţie pentru grupele Champions League. Dar antrenorul Jurgen Klopp consideră că a venit momentul penru cormorani să facă un salt calitativ şi să-şi propună un obiectiv mult mai ambiţios, adică lupta pentru coroana Premier League. 

Acest obiectiv presupune, în mod firesc, o întărire a lotului pe care il are acum la dispoziţie germanul Jurgen Klopp. Liverpool trebuie să facă în vară câteva achiziţii de top şi să îşi păstreze jucătorii cu greutate din lot, în frunte cu golgeterul egiptean Mohammed Salah. 

Ce jucători pot pleca în vară. Emre Can este starul

Pentru a putea cumpăra vedete Liverpool trebuie să vândă mai ales dintre jucătorii care nu sunt oameni de bază. Singurul nume important care are ofertă concretă şi ar putea pleca din vară este mijlocaşul Emre Can, despre care presa italiană susţine că ar fi ajuns deja la un acord cu Juventus Torino. 

Alte nume care este posibil să nu se mai regăsească din vară sub comanda lui Klopp sunt portarul belgian Mignolet, fundaşul croat Klavan, vârful Sturridge şi  un alt atacant, Origi. Pe toţi aceştia The Reds speră să poată scoate în total în jur de 80-100 de milioane, bani pe care să-i reinvestească pentru transferuri. 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×