News

Liverpool şi cele 15 zile de coşmar pentru Jurgen Klopp! Motivul care stă în spatele perioadei negre a „cormoranilor”

04.03.2020 | 17:27
Liverpool si cele 15 zile de cosmar pentru Jurgen Klopp Motivul care sta in spatele perioadei negre a cormoranilor
ADVERTISEMENT

Liverpool trece printr-o perioadă slabă, deși până nu demult niciun adversar nu părea să le stea în față „cormoranilor”, care câștigat meci de meci indiferent de competiție. Totul a început în partida cu Atletico Madrid, în care trupa lui Jurgen Klopp s-a „înclinat” pe „Wanda Metropolitano”, 0-1.

Motivul din spatele perioadei negre a „cormoranilor”

Liverpool a pierdut meciul din „optimile” Cupei Angliei împotriva lui Chelsea, 0-2 și a ajuns la două meciuri consecutive pierdute. „Cormoranii” nu trec printr-o perioadă bună, iar unul din motivele scăderii de formă poate fi accidentarea lui Jordan Henderson, căpitanul lui Liverpool.

ADVERTISEMENT

Henderson s-a accidentat în minutul 80 al partidei din Champions League cu Atletico Madrid și va reveni pe teren abia pe 12 martie, ratând și manșa retur a duelului cu formația lui Diego Simeone.

Din acel moment, Liverpool a fost de nerecunoscut și a pierdut două meciuri la rând, spre uimirea fanilor care erau obișnuiți cu seria de invincibilitate a formației lui Jurgen Klopp. Chiar și în meciul cu West Ham United, câștigat 3-2, „cormoranii” au fost conduși cu 2-1, dar au reușit să revină și să întoarcă scorul.

ADVERTISEMENT

Meciurile lui Liverpool după accidentarea lui Jordan Henderson:

  1. Atletico Madrid – Liverpool 1-0
  2. Liverpool – West Ham United 3-2
  3. Watford – Liverpool 3-0
  4. Chelsea – Liverpool 2-0

Jurgen Klopp crede în șansele echipei sale

Chiar dacă Liverpool nu traversează o perioadă bună, Jurgen Klopp rămâne încrezător și speră la o răsturnare de situație pe „Anfield” în meciul cu Atletico Madrid: „Nu este ceea ce trebuia să se întâmple, dar s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

A fost lupta la care ne așteptam și atmosfera pe care o preconizam înaintea meciului, dar mi-au plăcut multe dintre aspectele jocului nostru. Este doar un deficit de un gol și jucăm returul acasă”.

„Am avut probleme în ultima treime. Ei s-au apărat cu tot ce au avut, jocul lor defensiv din propriul careu a fost incredibil. Este, totuși, dificil când ai de refăcut un deficit de un gol în fața unei astfel de formații, calificată la 0-0 în retur, dar nu este nimic decis, vă așteptăm pe Anfield!”.

ADVERTISEMENT

„A fost exagerat că mi-a dat arbitrul cartonaș galben, sunt destul de convins că noi trebuia să avem o aruncare de la margine înainte fazei în care ei au marcat”, a încheiat tehnicianul german.

  • 11 martie este data la care Liverpool va juca manșa retur cu Atletico Madrid
ADVERTISEMENT