Începe bătălia pentru Dybala! Liverpool, concurenţă pentru Atletico Madrid

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
10/04/2018, 15:21
Începe bătălia pentru Dybala! Liverpool, concurenţă pentru Atletico Madrid

Conform cotidianului The Guardian, tehnicianul german le-a transmis conducătorilor clubului Liverpool că îl doreşte pe atacantul argentinian Paulo Dybala de la Juventus Torino, pe care îl vede urmaşul lui Philippe Coutinho, plecat în iarnă la FC Barcelona.

Jurgen Klopp este pregătit să ofere 100 de milioane de euro pentru aducerea starului argentinian, care mai este dorit şi de conaţionalul său Diego Simeone la Atletico Madrid, unde ar urma să-l înlocuiască pe Antoine Griezmann, care este pe punctul de a ajunge pe Camp Nou.

La Liverpool, Klopp vrea să-l folosească în spatrele tridentului ofensiv

Jurgen Klopp ar vrea să-l folosească pe Paulo Dybala în spatele tridentului Salah-Firmino-Mane. Problema este că argentinianul şi-a prelungit contractul cu Juventus până în 2022, fără clauză de reziliere. Asta înseamnă că cine îl vrea pe Dybala trebuie să negocieze cu oficialii ”Bătrânei Doamne”.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×