Liverpool a “spart” banca: 32 de milioane pentru un internaţional!

Nicu Bădescu   
în STIRI INTERNATIONALE
01/07/2014, 13:36
Liverpool a “spart” banca: 32 de milioane pentru un internaţional!

Ratarea titlului pe final de sezon, dar şi apetitul contracandidatelor pentru transferuri de răsunet îi obligă pe cei de la Liverpool să umble serios la conturi. Cum în sezonul trecut atacul a fost unul stelar, cu Suarez şi Sturridge formînd cel mai bun cuplu din Premier League, “cormoranii” încearcă acum să le aducă celor doi fotbalişti capabili să creeze fazele de gol.

Unul dintre cei mai doriţi jucători din Anglia, la finalul sezonului trecut, a fost Adam Lallana, mijlocaşul de 26 de ani al celor de la Southampton. Impresionant în evoluţii, cu 9 goluri şi 8 pase de gol în 38 de apariţii, mijlocaşul central ofensiv a devenit recent şi om important în naţionala Angliei, acolo unde a bifat toate cele trei meciuri ale britanicilor la Mondialul din Brazilia.

La nici cîteva zile după ce jucătorii lui Roy Hodgson au aterizat la Londra, pentru Lallana a venit şi vestea vieţii: va fi cumpărat de Liverpool. Vicecampioana Angliei a plătit 26 de milioane de lire sterline în schimbul său, aproximativ 32 de milioane de euro, iar fotbalistul a părut peste măsură de fericit de transfer. “Sezonul trecut, undeva în adîncul meu, mă gîndeam: cu noroc, într-o zi voi juca şi eu în această echipă. Visul s-a transformat în realitate acum”, a spus Lallana astăzi, în cadrul prezentării oficiale.

8 selecţii a strîns Adam Lallana la echipa naţională, toate în ultimul sezon

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×