Fotbal international

Liverpool – Steaua Roșie Live 4-0 în Liga Campionilor. “Cormoranii”, spectacol pe Anfield!

24.10.2018 | 23:39
Liverpool  Steaua Rosie Live 40 in Liga Campionilor Cormoranii spectacol pe Anfield

Liverpool – Steaua Roșie Belgrad 4-0 s-a jucat în etapa a treia din grupa C a Champions League. “Cormoranii” s-au impus fără emoţie în faţa campioanei Serbiei, care rămâne pe ultimul loc în grupă. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE, ora 23:55 / S-a terminat meciul Liverpool – Steaua Roşie Belgrad 4-0.

Min. 80 / GOOOOOOL Liverpool! Sadio Mane s-a revanşat pentru penalty-ul ratat.

Min. 76 / Sadio Mane a ratat o lovitură de la 11 metri.

Min. 50 / GOOOOOOL Liverpool! Mohamed Salah face dubla după ce execută perfect un penalty.  VEZI AICI GOLUL.

Min. 45 / GOOOOOOOL Liverpool! Mohamed Salah l-a învins pe Milan Borjan.  VEZI AICI GOLUL.

Min. 20 / GOOOOOOL Liverpool! Roberto Firmino a deschis scorul cu un şut din interiorul careului. VEZI AICI GOLUL.

UPDATE, ora 22:00 / A început meciul Liverpool – Steaua Roșie Belgrad


UPDATE, ora 21:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Liverpool – Steaua Roşie Belgrad.


După ce sezonul precedent a jucat finala Champions League, iar în prima etapă a trecut acasă de Paris Saint-Germain, FC Liverpool era considerată marea favorită a grupei. Însă, înfrângerea de la Napoli a schimbat datele problemei, iar în acest moment, ”cormoranii” sunt doar pe locul trei în clasamentul Grupei C.

Liverpool – Steaua Roșie ONLINE pe TV Digi Sport 1 și Telekom Sport 4

Întâlnirea Liverpool – Steaua Roșie va începe la ora 22:00 și va fi transmisă la TV de posturile Digi Sport 4 și Telekom Sport 4, dar poate vizionată online și pe net. Tehnicianul Jurgen Klopp nu îi va avea la dispoziție pe Jordan Henderson, Nabi Keita și Alex Oxlade-Chamberlain, toți accidentați. De partea cealaltă, sârbi au și ei unele probleme, Jonathan Cafu, Marko Marin, Milan Rodic și Vujadin Savic fiind incerți.

Suporterii echipei FC Liverpool cântă în timpul unui meci din Champions League
Suporterii echipei FC Liverpool cântă în timpul unui meci din Champions League

Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori în istorie, într-o dublă manșă din turul doi al Cupei Campionilor Europeni, sezonul 1973-1974. Atunci, sârbii s-au impus în ambele întâlniri cu scorul de 2-1, dar au fost și ei eliminați la rândul lor un tur mai târziu de Atletico Madrid.

Champions League LIVE VIDEO și STREAM pe FANATIK.RO

Golurile și cele mai importante faze ale meciului Liverpool – Steaua Roșie, din etapa a treia a fazei grupelor Champions League, vor putea fi văzute în sistem live video pe FANATIK.RO. Delegația sârbilor a trecut prin mari emoții la sosirea în Anglia, aeronava aterizând cu mare greutate din cauza vântului puternic. Partida este considerată cu grad ridicat de periculozitate, fiind cunoscute turbulențele create de suporterii celor două formații. Fanii sârbilor nu au voie pe Anfield Road după incidentele create în play-off-ul cu Salzburg, dar poliția engleză a intrat în alertă, deoarece există informații că aceștia vor să se infiltreze în stadion.