Dialog halucinant între arbitri la primul penalty acordat lui Tottenham. “Habar nu am dacă a atins mingea”

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
05/02/2018, 17:45
Dialog halucinant între arbitri la primul penalty acordat lui Tottenham. “Habar nu am dacă a atins mingea”

Liverpool – Tottenham a fost cel mai spectaculos meci din ultima rundă din Premier League. Partida s-a încheiat nedecis, 2-2, dar finalul a fost de-a dreptul nebun. După ce Liverpool a marcat ceea ce părea golul victoriei în minutul 92 arbitrii au acordat un al doilea penalty lui Tottenham, în ultimele secunde, primul fiind apărat de portarul Karius.  Kane, care îl ratase pe primul, a transformat şi aşa cormoranii au scăpat printre degete cele trei puncte.

După meci antrenorul german al lui Liverpool, Jurgen Klopp, era un pachet de nervi şi a spus doar atât: “Dacă vorbesc acum ceea ce gândesc voi lua cu siguranţă cea mai mare amendă din fotbal”. Klopp a considerat că echipa sa merita victoria, dar a refuzat să comenteze deciziile arbitrilor.

Decizii de arbitraj controversate în Liverpool – Tottenham

În schimb, postul TV Sky Sports a venit să încingă şi mai mult spiritele, difuzând o halucinantă convorbire care s-a petrecut după acordarea primei lovituri de pedeapsă pentru Spurs, la scorul de 1-1. Dialogul a avut loc între centralul partidei, unul dintre asistenţi, Eriksen de la oaspeţi şi Emre Can de la gazde.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Iată cum s-a derulat discuţia, începută de asistentul Ed Smart: “Tot ce am nevoie să ştiu e dacă Lovren a atins sau nu mingea”. Centralul John Moss îi răspunde că nu ştie. Asistentul explică de ce vrea să ştie acest detaliu fundamental: “Dacă Lovrem a atins mingea, nu e ofsaid la Kane şi se dă penalty. Dacă Lovren nu a atins mingea, atunci e ofsaid şi nu e nici penalty.” Eriksen de la Spurs sare imediat: “A atins-o”, dar imediat vine replica lui Emre Can: “Nu, nu a atins-o”. Asistentul insită: “Înţelegi ce vreau să spun. Trebuie să lămuresc asta. A lovit Lovren mingea?”. Centralul răspunde senin: “Să fiu sincer cu tine, habar nu am dacă a atins-o sau nu. Mai bine apelăm la al patrulea arbitru să ne spună dacă a văzut ceva pe video”.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.