Fotbal international

VIDEO. Louis van Gaal îl desfiinţează pe Mourinho! Acuze dure! “E aşa cum am intuit!”

Louis van Gaal, fostul antrenor al lui Manchester United, a criticat modul în care a fost schimbat la conducerea echipei de pe Old Trafford. Olandezul a fost dat afară după două sezoane dificile...
15.10.2017 | 18:56
VIDEO Louis van Gaal il desfiinteaza pe Mourinho Acuze dure E asa cum am intuit
ADVERTISEMENT

Louis van Gaal, fostul antrenor al lui Manchester United, a criticat modul în care a fost schimbat la conducerea echipei de pe Old Trafford. Olandezul a fost dat afară după două sezoane dificile la echipa “diavolilor” şi a fost înlocuit de Jose Mourinho, într-un mod pe care fostul antrenor al Barcelonei l-a considerat lipsit de respect din partea omului pe care l-a avut ca şi asistent pe Camp Nou.

Van Gaal şi Mourinho s-au întâlnit sâmbătă pe Anfield Road la duelul Liverpool – Manchester United 0-0, însă fostul antrenor al Barcelonei nu a uitat faptul că a fost concediat pentru ca în locul său să fie adus omul care i-a fost secund la Barcelona: “Aşa cum am intuit, modul în care el a ajuns antrenorul la Manchester United nu a fost cel mai elegant mod, iar acest lucru a rezultat demiterea mea”, a răbufnit Van Gaal la microfonul unei televiziuni din Olanda. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

 Van Gaal  l-a atact la meciul Liverpool – United 0-0 pe omul alături de care a lucrat la Barcelona între 1997 şi 2000

Antrenorul portughez se afla la începuturile carierei de antrenor secund în momentul în care Louis Van Gaal a preluat Barcelona, iar cei doi au făcut echipă. “În principiu el (Mourinho) nu este un băiat rău. El poate să fie simpatic şi acest lucru m-a convins când l-am avut asistent în trecut”. Fostul antrenor al lui United a fost demis de la echipă imediat după câştigarea Cupei Angliei.

“Am amintiri frumoase şi relaţia mea cu toţi de acolo a fost minunată în perioada în care am antrenat la United. CEO-ul nostru Ed Woodward mi-a promis pe atunci şase sticle de vin rosu Ribeiro de fiecare dată când am bătut Liverpool. Am câştigat patru astfel de partide şi m-am ales cu destule sticle. “, a completat Van Gaal declaraţia de la meciul Liverpool – Manchester United 0-0.

ADVERTISEMENT