Fotbal international

Liverpool vrea să ia o vedetă de la Real Madrid! Englezii se luptă cu PSG pentru transferul jucătorului

09.01.2021 | 15:23
Liverpool vrea sa ia o vedeta de la Real Madrid Englezii se lupta cu PSG pentru transferul jucatorului
Jucătorii lui Real Madrid într-un meci cu Atletico. Sursă foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

Liverpool vrea să îl aducă pe Sergio Ramos în Premier League când jucătorul va termina contractul cu Real Madrid. Și PSG vrea să îl ia pe Ramos în Franța, dar și pe Lionel Messi. 

Sergio Ramos (34 de ani) a refuzat oferta făcută de șefii actualei sale echipe privind prelungirea înțelegerii și a zis că e gata să ”asculte” propunerile venite de la alte formații.

ADVERTISEMENT

Pe lângă PSG, care a luat deja legătura cu jucătorul Realului, un alt gigant a apărut pe lista echipelor care îl doresc pe apărătorul formației de pe Santiago Bernabeu. Este vorba despre Liverpool, echipă ce vrea să dea lovitura pe piața transferurilor vara care vine, potrivit Daily Star.

Sergio Ramos se află pe lista lui Liverpool

Înțelegerea lui Ramos cu echipa din Spania se termină vara aceasta, iar șansele ca ea să fie prelungită s-au micșorat destul de mult după ultimele discuții dintre fotbalist și șefii clubului. Liverpool a avut probleme grave în centrul apărării în actuala stagiune după ce Van Dijk și Gomez au suferit niște accidentări serioase, dar antrenorul a spus că sunt șanse mici ca formația sa să aducă întăriri iarna aceasta.

ADVERTISEMENT

Liverpool vrea să-l ia pe Sergio Ramos la vară, atunci când jucătorul va fi liber de contract, iar șansele ca echipa engleză să-i poată satisface pretențiile financiare ar fi destul de mari. Clubul spaniol i-ar fi cerut fotbalistului său să aleagă între o prelungire a înțelegerii pe un an, cu salariul actual (12 milioane de euro) și o prelungire pe doi ani a contractului, situație în care salariul său va fi redus cu 10 la sută.

Potrivit postului de radio Cadena Ser, jucătorul spaniol s-a întâlnit miercurea trecută cu președintele Realului , Florentino Perez, înainte de duelul cu Elche și i-a transmis: “Nu voi accepta propunerea pe care mi-aţi făcut-o, iar de acum înainte voi asculta ale oferte”

ADVERTISEMENT

Palmaresul lui Ramos

În același timp, sursa citată zice că apărătorul i-a spus președintelui de la Real că PSG a luat legătura cu el. ”M-a contactat cineva de la PSG, care vrea să facă o echipă cu mine şi cu Messi”, ar fi zis Ramos.

Ramos a ieșit campion mondial în 2010 cu naționala Spaniei, dar și campion european în 2008 și 2012. La Real Madrid evoluează din anul 2005, iar împreună cu echipa spaniolă a câștigat cinci campionate, patru Ligi ale Campionilor și trei Supercupe ale Europei, printre altele.

ADVERTISEMENT

Sergio Ramos a evoluat în 13 meciuri în acest sezon pentru Real Madrid în campionatul Spaniei și a dat două goluri. În Liga Campionilor a mai bifat trei meciuri și o reușită. Fotbalistul spaniol a venit la Real Madrid de la Sevilla în august 2005. Ramos a fost inclus în formația ideală a anului 2020.

ADVERTISEMENT
Tags: