Carousel hot news

Giurgiuvenii, la a şasea victorie consecutivă. Penalty acordat eronat pentru astrali

Astra ajunge la şase victorii consecutive şi îşi consolidează poziţia de lider pentru moment. Gazdele au început partida în atac, practicînd un presing avansat care să-i aducă deschiderea...
14.12.2013 | 20:35
Giurgiuvenii, la a şasea victorie consecutivă. Penalty acordat eronat pentru astrali

Astra ajunge la şase victorii consecutive şi îşi consolidează poziţia de lider pentru moment. Gazdele au început partida în atac, practicînd un presing avansat care să-i aducă deschiderea scorului cît mai repede. Nu a fost să fie aşa, elevii lui Bogdan Vintilă s-au apărat perfect în prima parte, fără ca giurgiuvenii să-şi creeze prea multe şanse. Din contră, jocul pe contraatac al oaspeţilor i-au adus acestora cîteva ocazii bune de gol.

La reluarea jocului, Daniel Isăilă nu a stat mult pe gînduri şi a făcut două schimbări, prin intrarea lui Yazalde, respectiv Bukari. Cu douăzeci de minute înainte de final, Radu Petrescu dictează greşit penalty pentru astrali, la o fază în care a considerat că Daminuţă a făcut henţ. Reluarea televiziunii nu avea să-i dea dreptate. Pînă la final, Yoda majorează scorul profitînd de o respingere greşită a defensivei puştilor lui Hagi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri