Fotbal intern

Dezvăluiri PICANTE din intimitatea Simonei Halep

UPDATE / Fostul antrenor al Simonei, Adrian Marcu, a vorbit la Sport Total FM despre parcursul româncei la Indian Wells şi şansele ei de a cîştiga un Grand Slam....
13.03.2014 | 18:50
Dezvaluiri PICANTE din intimitatea Simonei Halep
ADVERTISEMENT

UPDATE / Fostul antrenor al Simonei, Adrian Marcu, a vorbit la Sport Total FM despre parcursul româncei la Indian Wells şi şansele ei de a cîştiga un Grand Slam.

“Din punctul meu de vedere, Radwanska este o jucătoare foarte bună care face prin posibilităţile ei 120%, dar nu mi se pare că are viteza în joc pentru a cîştiga împotriva Simonei. Simona joaca mult mai iute, face un joc mai bun şi de aceea cred că va cîştiga şi a treia oară.

ADVERTISEMENT

Normal să te încurci cu jucătoarele bune, dar în momentele grele Simona apasă aceleraţia, bagă turbo şi cîştigă în setul 3. Asta e valoarea ei şi ne-o demonstrează în fiecare meci. Mai ales în ultima perioadă a arătat că poate cîştiga în faţa oricui.

Cred că, prin jocul său, sînt două-trei jucătoare, Serena, Azarenka şi Na Li, care o pot bate, pentru că nu cred că sînt alte jucătoare care o pot învinge pe Simona în momentele în care joacă bine“, a declarat Adrian Marcu pentru Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

UPDATE / Simona Halep a oferit un interviu pentru site-ul oficial al circuitului feminin, WTA tennis, în care a declarat că doar dacă o să cîştige un Mare Şlem poate fi considerată cea mai mare jucătoare din istoria României.

“Înseamnă mult pentru mine faptul că sînt pe locul 5, sînt cea mai bine clasată româncă din istorie. Dar scopul meu este să cîştig un Grand Slam, atunci voi fi numărul 1, deoarece Virginia Ruzici a cîştigat Openul francez” a declarat Halep.

ADVERTISEMENT

despre Virginia Ruzici:Tată surorilor Williams le-a trimis la tenis după ce a văzut-o pe Virginia cîştigînd Roland Garros-ul. Este un lucru incredibil! Nu voi renunţa niciodată la colaborarea cu Ruzici, avem deja şase ani de cînd sîntem împreună. Cel mai probabil va fi în echipa mea toată cariera”

despre celebritate: “Sînt recunoscută peste tot! Chiar şi cînd caut un loc de parcare! S-a întîmplat odată să nu am unde să las maşina şi cineva s-a oferit şi mi-a dat locul lui. A fost o sentaţie plăcută. Toată lumea mă cunoaşte acum”

ADVERTISEMENT

despre pasiunile sale: Sînt o fată normală, ca toate celelalte. Îmi place să fac cumpărături, să ascult muzică, să vorbesc pe WhatsaApp. În schimb nu îmi plac filmele, nu pot să mă concentrez două ore

despre bani: Chiar dacă fac multe cumpărături, sînt responsabilă cu banii. Îmi cumpăr ochelari, pantofi, haine, tot ce îmi place. Dar nu le cumpăr de la magazinele scumpe. Economisesc banii, de aia muncesc nu?

UPDATE / Simona Halep a dezvăluit locul unde mănîncă la Indian Wells. Restaurantul preferat de ea este unul dintre cele mai cunoscute din California, unde preparatele principale sînt dulciurile! Acolo, Simona a mîncat în fiecare zi pe care a petrecut-o la turneulul american. Ce nu ştia Halep despre ”Cheesecake Factory” este faptul că patronii restaurantului au semnat un conract de imagine cu adversara sa din semifinale. Radwanska a mîncat şi ea tot acolo de-a lungul şederii la Indian Wells. ”Încerc să mă bucur de relaţia mea cu Cheesecake Factory. Dacă mi-aţi urmărit blogul, sigur aţi văzut că sînt cel mai mare fan. Am mîncat toate tipurile de preparate, în afară de cel cu unt de arahide, pe care îl urăsc. Restaurantul este foarte aproape de hotel, ceea ce este foarte periculos pentru că în fiecare seară ajung să mănînc acolo. Am fost ieri, voi încerca să mă abţin mîine, dar nu cred că pot”, a spus Radwanska pe blogul ei.

radgjh

halep

În semifinalele competiţiei din California, Simona Halep o va întîlni pe Agnieszka Radwanska. Românca noastră a cîştigat ultimele două ”directe” cu jucătoarea poloneză. 6-7, 6-1, 6-2 în urmă cu un an la Roma (zgură) şi în urmă cu puţin timp la Doha (hard), : 7-5, 6-2. În afară de cele două întîlniri, ele s-au mai întîlnit de 3 ori, poloneza cîştigînd de fiecare dată. Indiferent de rezultatul din semifinale, Halep va ocupa, începînd de luni, locul 5 în clasamentul WTA. Astfel, va deveni cea mai bine clasată româncă din istorie.

Ultima întîlnire dintre Halep şi Radwanska:

http://youtu.be/LlUGFFFIuzg

“Mă lupt pentru fiecare minge, mă bucur de fiecare partidă. Vreau să iau tenisul ca pe o plăcere!”, a spus Simona Halep, la Dolce Sport, după victoria lejeră cu Casey Dellacqua.

Halep cîştigă şi al doilea set cu 6-2 şi merge în semifinale. 

Simona e la un pas de semifinale! Are 5-2 în al doilea set după ce l-a cîştigat pe primul!

Halep conduce cu 4-2 în al doilea set!

Dellacqua îşi cîştigă serviciul şi se apropie la 3-2.

Tenismena româncă se distanţează şi în setul secund.

Simona face primul break al setului doi!

Halep egalează pe serviciul ei. 

Australianca conduce în al doilea set.

Simona cîştigă primul set la doi!

Dellacqua îşi cîştigă serviciul.

Halep e la un singur game de cîştigarea primului set!

Simona face un nou break şi se apropie de cîştigarea primului set!

Românca îşi cîştigă cu greu serviciul, dar face 3-1!

Halep cîştigă pe serviciul adversarei şi preia conducerea. 

Simona egalează scorul!

Dellacqua cîştigă primul game pe serviciul ei.

A început meciul!

Începutul meciului Simonei va mai întîrzia, deoarece pe terenul pe care românca trebuie să joace, se dispută şi partida dintre Murray şi Raunic, acesta intrînd acum în setul trei.

Simona Halep s-a calificat marţi în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells, după ce a învins-o în 3 seturi pe canadianca Bouchard.

Oficialii turneului din California au stabilit ca primele două sferturi de finală să se dispute miercuri, iar românca va disputa unul dintre ele, contra australiancei Casey Dellacqua.

Adversara Simonei Halep este clasată pe locul 78 în clasamentul WTA, iar pînă la vîrsta de 29 de ani nu a cîştigat nici un turneu major, doar cîteva turnee tip Challenge.

art-dellacqua-all-smiles-620x349

Cele două jucătoare nu s-au mai întîlnit niciodată, aceasta fiind prima întîlnire. În turul următor, în cazul unei victorii, Simona Halep va juca cu învingătoarea dintre Jankovic şi Radwanska.

Partida dintre Halep şi Dellacqua va putea fi urmărită în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT