Fotbal intern

Dinamo – Dinamo Kiev 1-3: “Cîinii” RÎD de stelişti: “Alţii s-au descurcat MAI PROST”

Înfrîngerea cu Dinamo Kiev nu i-a deziluzionat pe dinamovişti, care cred cu tărie că obiectivul stagiului de pregătire de la Marbella este recuperarea fizică. Flavius Stoican a tras concluziile...
01.02.2014 | 15:21
Dinamo  Dinamo Kiev 13 Ciinii RID de stelisti Altii sau descurcat MAI PROST
ADVERTISEMENT

Înfrîngerea cu Dinamo Kiev nu i-a deziluzionat pe dinamovişti, care cred cu tărie că obiectivul stagiului de pregătire de la Marbella este recuperarea fizică. Flavius Stoican a tras concluziile eşecului şi are speranţe că echipa va arăta altfel la reluarea campionatului.

“Dacă eram puţin atenţi, scorul era altul. S-au dăruit, sînt puţin dezamăgit. Vă daţi seama că nu-mi cad bine aceste greşeli personale, dar de-asta sîntem aici, ca să le corectăm. S-a acumulat ceva oboseală, dar e bine să fie acum această stare, iar cînd începem campionatul să arătăm o altă formă fizică. Domnul Ştefan va fi răsplătit pentru Velici. Va veni un jucător de la Ado den Haag, dacă arată calitate va veni la prima echipă. Cel mai mult îmi doresc să stăm bine din punct de vedere fizic. Cosmin Matei şi Dragoş Grigore rămîn la Dinamo”, a declarat antrenorul dinamovist la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Aceeaşi opinie o împărtăşeşte şi George Ţucudean, jucătorul care a reuşit să scoată o lovitură de pedeapsă pentru echipa sa.

“A fost greu cu Dinamo Kiev, noi sîntem încă în al doilea stagiu, ei sînt la final. Kiev a fost o echipă bună, care ştie să paseze. Sper să ne luptăm pentru locul 4, la finalul campionatului se trage linie. Depinde de noi. Antrenorul este mulţumit de cum ne-am pregătit, urmează să lucrăm mai mult cu mingea. Sînt alţii care s-au descurcat mult mai prost şi sînt optimişti, noi de ce n-am fi? Eu sînt jucătorul lui Standard Liege, din vară cred că mă voi întoarce acolo, mai multe vom vedea la finalul campionatului “, a completat atacantul.

ADVERTISEMENT

 

Min. 90: Final de meci. Dinamo Bucureşti – Dinamo Kiev 1-3.

Min. 81: GOOL! Dragoş Grigore înscrie din penalty cu un şut la colţul lung. Lovitura de pedeapsă a fost dictată pentru faultul portarului Koval asupra lui Ţucudean.

Min. 77: GOOL! Dinamo Kiev face 3-0. Portarul Samoilă respinge un şut în piciorul lui Grecu, Ideye Brown speculează eroarea “cîinilor” şi trimite în plasă cu poarta goală.  După această fază Grecu este înlocuit de Stoican cu Andrei Radu. 

ADVERTISEMENT

Min. 62: Thicot primeşte o minge în careu, după executarea unui corner, şi şutează în bară.

Min. 61: Ocazie uriaşă a dinamoviştilor. Joel Thomas şutează pe centrul porţii lui Shovkovskiy, ucraineanul respinge în corner.

Min. 53: GOOL! Dinamo Kiev înscrie golul doi prin Mbokani. Atacantul trimite cu capul după o centrare din afara careului.

ADVERTISEMENT

Min. 49: Harmash este avertizat cu cartonaş galben după un fault de joc la mijlocul terenului.

Min. 48: GOOL! Dinamo Kiev înscrie după o centrare în careul alb-roşilor la care noul intrat Grecu se plasează greşit. Denys Harmash marchează simplu, din doi metri.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Final de repriză!

Min. 41: Miguel Veloso execută o lovitură liberă de la aproximativ 35 de metri, Khacheridi apare în faţa porţii dar nu reuşeşte să trimită pe poartă din doi metri.

Min. 35: Dinamo domină finalul de repriză. “Căinii” trec pe lîngă deschiderea scorului prin şutul lui Matei din lateral, respins de portarul advers în ultimul moment, pentru ca mai apoi Şerban să se afle la capătului unei centrari. Fostul jucător al Sportului nu reuşeşte să trimită cu capul.

Min. 21: Boubacar îl lansează excelent pe Bilinski, însă Shovkovskiy iese la marginea careului de 16 metri şi respinge.

Min. 20: Rotariu scapă pe atac, se apropie de careul advers, dar este semnalizat pentru ofsaid.

Min. 15: Şerban pătrunde în careul lui Dinamo Kiev şutează din unghi, însă mingea nu prinde spaţiul porţii.

Min. 5: Kiev porneşte pe atac, înscrie, dar golul este anulat pe motiv de ofsaid. Harmash se află în poziţie de ofsaid.

Min. 2: Joc dur al lui Yarmolenko. Ucraineanul îl loveşte cu cotul pe Bărboianu, arbitrul lasă jocul să curgă.

Min. 1: A început partida. Ucrainenii atacă din primul minut

Dinamoviştii întîlnesc astăzi cel mai puternic adversar din această pauză de iarnă, Dinamo Kiev. “Cîinii” se află la cel de-al doilea meci din cantonamentul din Marbella, după victoria cu Korona Kielce, 2-1.

Iată echipa de start trimisă în teren de Flavius Stoican: Bălgrădean – Rus, Thicot, Dr. Grigore, Bărboianu – Boubacar, Şerban- Cosmin Matei, Rotariu, Filip – Bilinski;

Dinamo Kiev: Shovkovskiy – Silva, Eugene, Vitalijis, Tzurikov – Vukojevic, Miguel – Yarmolenko, Garmash, Kravets – Mbokani

ADVERTISEMENT