Dinamo – Korona Kielce 2-1. Bilinski aduce victoria pentru “cîini”

Dinamoviştii au reuşit să cîştige prima partidă din cele două stagii de pregătire ale iernii. "Cîinii" s-au impus cu 2-1 la Marbella cu Korona Kielce, golurile fiind marcate de Şerban,...
30.01.2014 | 16:41
Dinamo  Korona Kielce 21 Bilinski aduce victoria pentru ciini

Dinamoviştii au reuşit să cîştige prima partidă din cele două stagii de pregătire ale iernii. “Cîinii” s-au impus cu 2-1 la Marbella cu Korona Kielce, golurile fiind marcate de Şerban, dintr-o lovitură liberă executată superb şi noul venit, Kamil Bilinski, atacantul care a arătat o formă bună în această seară. Roş-albii l-au avut adversar astăzi pe Pawel Golanski, fostul fundaş dreapta al Stelei.

“Cînd jucam la Steaua, meciul cu Dinamo era cel mai important. E o echipă bună, mi-a plăcut Şerban şi atacantul care a intrat în repriza secundă. În România am avut cele mai bune momente, acum sînt la Korona şi vreau să joc aici cît mai bine. Am mai ţinut legătura cu foştii colegi“, a spus polonezul la finalul meciului.

“Sînt foarte fericit că am reuşit să marchez, sper să o fac şi în meciurile oficiale, atunci cînd va fi mai mare nevoie. Sperăm să ne revenim din punct de vedere fizic, cred că pot mult mai mult. Noile achiziţii sînt jucători care ne ajută, lupta pentru titlu este grea, ne batem de la egal la egal cu toate echipele. Important este ce o să facem în campionat, sînt importante şi rezultatele din amicale”, a declarat Ionuţ Şerban, unul dintre cei mai buni jucători dinamovişti din această partidă.

“Important este că am reuşit că cîştigăm, nu ţin foarte mult la acest lucru. A fost un meci bun, cu dăruire, de pregătire. O să le fie mai uşor în campionat după pregătiri, au fost zile în care ne-am bazat mai mult pe pregătire fizică. Cei ce nu au jucat au ceva probleme medicale, nu grave, dar avem un lot numeros, sînt meciuri amicale şi în care putem să testăm potenţialul fiecăruia. Bilinski se bate pentru fiecare minge, sînt mulţumit de fiecare în parte, se mai fac şi greşeli. Fiecare jucător are şanse să fie titulari. Domnul Negoiţă se bcuură atunci cînd cîştigăm, noi trebuie să arătăm mai mult, pentru că putem mai mult. Sînt mulţumit de ce am la dispoziţie. Important este ce arată jucătorii pe teren” au fost concluziile lui Stoican.

Min. 90+2: Fluier final! Dinamo – Korona 2-1.

Min. 89: Buia intră în careul oaspeţilor, dar mingea îi este “furată” în ultimul moment de un fundaş central polonez.

Min. 82: Polonezii intră în careu, Naumovski reuşeşte o paradă superbă, dar Aldas trimite cu capul în vinclu, plasat. Golul este anulat pentru fault în atac.

Min. 71: Bilinski se află la capătul unei centrări din corner şi şutează pe poarta formaţiei poloneze. Goalkeeperul Koronei respinge în ultimul moment.

Min. 71: Ocazie mare pentru Korona. Polonezii pătrund pe parte dreaptă şi şutează la poarta lui Naumovski. Portarul respinge de mai multe ori, iar într-un final reţine balonul.

Min. 57: Flavius Stoican pregăteşte două schimbări. Ies Boubacar şi Rotariu. Intră Buia şi Asanovic

Min. 56: GOOL! Kamil Bilinski trimite în bară din unghi, mingea revine la el şi şutează pe lîngă portar, din cădere.

Min. 50: Corner executat de Ionuţ Şerban, Joel Thomas trimite cu capul peste poarta Koronei, din cîţiva metri.

Min. 46. A început repriza secundă. Au intrat Naumovski, Bărboianu, Joel Thomas şi Bilinski. Înlocuiţi au fost Ţucudean, Bălgrădean şi Gelu Velici.

Min. 45: Fluier final al primei părţi. La pauză, Dinamo – Korona Kielce 1-1.

Min 43: Velici şutează pe jos, de la aproimativ 25 de metri, balonul loveşte bara laterală.

Min. 41: Ocazie mare la poarta “cîinilor”. Golanski execută o lovitură liberă, mingea este prelungită pînă în faţa porţii iar Bălgrădean reţine.

Min. 40: Acelaşi Filip şutează de la 40 de metri, mingea nu prinde cadrul porţii.

Min. 33: GOOL! Şerban execută perfect o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea este plasată în vinclu, fără speranţe pentru goalkeeper-ul Koronei.

Min. 31: Golanski execută un corner, mingea este respinsă de dinamovişti în corner.

Min. 25: Steliano Filip primeşte o pasă în marginea careului şi şutează în forţă pe centrul porţii, portarul polonezilor reţine fără probleme.

Min. 17: Pawel Golanski face un fault asupra lui Filip şi se accidentează. Polonezul se ridică de pe gazon.

Min. 14: Steliano Filip şutează de la aproximativ 40 de metri, mingea este respinsă de apărarea polonezilor.

Min. 11: Rus pătrunde pe flancul drept şi centrează, însă un fundaş respinge în ultimul moment. Dinamoviştii ies la atac.

Min. 5:  GOOL! Thicot greşeşte în defensivă, Kielb interceptează şi trimite în plasa porţii lui Bălgrădean.

Min. 3: Golanski execută perfect un corner de pe flancul drept, însă arbitrul dictează un fault în atac.

Min. 1: Korona Kielce începe meciul în atac, dinamoviştii se apără bine. Staff-ul Stelei împreună cu jucătorii urmăresc partida dinamoviştilor. După încheierea partidei, urmează meciul lor, cu IFK Goteborg

 

Dinamo va întîlni astăzi pe Korona Kielce în primul meci disputat în cel de-al doilea stagiu de pregătire din această iarnă. Flavius Stoican va introduce în prmul unsprezece următorii titulari:

Bălgrădean – Rus, Thicot, Diakhate, Grecu – I. Şerban, Boubacar, Filip – Velici, Ţucudean, Rotariu.

Rezerve: Naumovski, Samoilă – Bărboianu, Nedelcearu, Asanovic, A. Radu, Krausz, D. Buia, Cherchez, Thomas, Bilinski

La echipa adversă va evolua polonezul Pawel Golanski, fostul fundaş dreapta stelist.

Tags: