ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Am jucat Pi…ŢURCA! Tricolorii au fost VARZĂ cu Pireu

Echipa naţională de fotbal a României a pierdut clar, la Pireu, împotriva Greciei, cu scorul de 3-1, în prima manşă a barajului pentru Campionatul Mondial din 2014. Tricolorii au nevoie de o...
Autor: Octavian Cojocaru | 15.11.2013 | 23:55
Am jucat Pi...ŢURCA! Tricolorii au fost VARZĂ cu Pireu

Echipa naţională de fotbal a României a pierdut clar, la Pireu, împotriva Greciei, cu scorul de 3-1, în prima manşă a barajului pentru Campionatul Mondial din 2014. Tricolorii au nevoie de o minune, o victorie cu 2-0, în returul programat marţi, la Bucureşti. Elenii n-au luat însă în preliminarii decît patru goluri, avînd a doua cea mai bună apărare după cea a Spaniei, campioana mondială.

ADVERTISEMENT

Tricolorii au sperat doar 60 de secunde, cînd Stancu a egalat. Apărarea catastrofală a tricolorilor a cedat însă la următoarea fază, cînd Salpingidis a marcat golul al doilea. În afară de sclipirea lui Stancu, tricolorii n-au mai avut decît o singură ocazie. La fazele fixe, românii au fost “praf”. Norocul a făcut ca poarta lui Lobonţ să nu mai fie perforată de eleni.

Victor Piţurcă şi-a bătut joc de naţionala României, folosind într-un meci decisiv, de baraj,  o echipă experimentală, cu Lobonţ, care nu mai joacă la Roma de o bună bucată de timp, şi cu Cociş. În schimd, selecţionerul şi-a bătut joc de Maxim, cel mai în formă tricolor, băgîndu-l în ultimele cinci minute.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!