Se ÎNGROAŞĂ gluma. “Reghe a GREŞIT programul echipei!”

Steaua a pierdut partida cu FC Lucerna, după un meci în care elevii lui Laurenţiu Reghecampf nu au reuşit deloc să impresioneze....
18.01.2014 | 18:22
Se INGROASA gluma Reghe a GRESIT programul echipei

Steaua a pierdut partida cu FC Lucerna, după un meci în care elevii lui Laurenţiu Reghecampf nu au reuşit deloc să impresioneze.

Am întîlnit o echipă agresivă. Pentru noi este o perioadă grea, una de acumulări. Sînt mulţumit că jucătorii mei aleargă şi sper ca pînă pe 14 februarie să fim în formă maximă. Trebuie să improvizăm în apărare pentru că Gardoş nu este încă pregătit, iar Szukala va veni abia mîine la pregătire. Mă bucur pentru revenirea lui Georgievski. Cred că sîntem pe drumul cel bun, deşi e dificil să pierzi. Trebuie să avem răbdare. Tănase a primit o pauză, azi a lucrat doar cu preparatorul. La fel şi Piovaccari, care nu este, încă, apt. Probabil la următoarea partidă vor juca. Keşeru mai are mult de muncă, se vede că nu este, încă, pregătit. La data de 14 februarie vom arăta altfel. Tătăruşanu are nevoie de concurenţă, este benefică. Bogatinov va intra, probabil, în ultima partidă de pregătire, a spus Reghecampf.

Din păcate am pierdut acest joc, este un meci de pregătire, ne-am fi dorit sa cîştigăm, dar nu s-a putut. Zilele trecute am avut o mică problemă la tendonul de la genunchi şi a trebuit să fac o pauză de o zi. Mai avem mult de muncit, noi nu putem cîştiga amicalele, nu se poate, chiar dacă ne dorim foarte mult”, a declarat şi Tătăruşanu la Digi Sport.

“Mă îngrijorează că Steaua nu marchează. Cred că Reghe şi staff-ul său au greşit programul de pregătire. Nu poţi ca după numai cîteva antrenamente să joci cu o echipă din Bundesliga, chiar dacă aceasta nu are nici o victorie în campionat”, a spus Valeriu Răchită, fostul fotbalist al Stelei.

“Trebuie să învăţ de la colegii mei mai mari, aştept să mă integrez. Consider că a fost penalty la faza în care am căzut în careu. Dar dacă arbitrul nu a dat, asta este situaţia. Uşor, uşor, voi deveni titular. Toţi coechipierii mă ajută, mă învaţă ce să fac pe teren”, a Răzvan Grădinaru

“Cred că Keşeru se va integra la Steaua, cunoscînd felul în care face Reghecampf pregătirea. Din păcate, chiar dacă a venit Keşeru, încă nu au vîrful care să înscrie pe bandă. Steaua îşi crează multe ocazii, dar atacanţii nu marchează cum ar trebui, deşi Piovaccari s-a descurcat bine anul trecut”, a spus Dumitru Dumitriu, fost antrenor la Steaua.

…………………………………………………………

Ocaziile meciului au fost ratate de elveţieni, însă Tătăruşanu şi Niţă şi-au salvat echipa. În prima repriză, Steaua a ameninţat poarta Lucernei în trei rînduri, prin Keşeru, Adrian Popa şi Prepeliţă. Partea secundă a fost slabă, asta şi din cauza faptului că Reghecampf a trimis pe teren mai mulţi fotbalişti obişnuiţi cu statutul de rezervă în Ghencea. Pe final, Gygax a înscris pentru elveţieni, cu un şut la care Niţă are partea lui de vină. Steaua rămîne, astfel, fără victorie în cantonamentul din Spania, după remiza cu Werder Bremen şi înfrîngerea ruşinoasă cu Nurnberg.

Min. 90 + 3: S-a încheiat partida!

Min. 87: GOL Lucerna! Gygax deschide scorul cu un şut din careu, la care Niţă are partea lui de vină. 

Min. 81: Iancu centrează în careu, dar Grădinaru trimite greşit cu capul. Varela a rîs de axecuţia colegului său.

Min. 76: Grădinaru cade în careu şi solicită penalty. Arbitrul lasă, însă, jocul să continue.

Min. 73: Răduţ primeşte cartonaşul galben după un fault asupra unui adversar.

Min. 65: Niţă scoate incredibil, în corner, şutul unui adversar din patru metri.

Min. 62: Tîrnovan şutează de la marginea careului, dar mingea este blocată de un adversar.

Min. 60: Primul sfert de oră al reprizei secunde a fost foarte slab, asta din cauza schimbărilor efectuate la pauză de cei doi antrenori.

Min. 54: Pîrvulescu şutează lamentabil de la aproximativ 30 de metri. Mingea ajunge aproape de fanionul de la colţul terenului.

Min. 46: A început repriza secundă. Echipa Stelei arată astfel: Niţă – Matei, Aldea, Varela, Pîrvulescu – Neagu, Răduţ – Grădinaru, Iancu, Târnovan – Kapetanos. La rîndul ei, şi Lucerna a efectuat mai multe modificări după pauză.

Min. 45 + 2: PAUZĂ!

Min. 45 + 1: Tătăruşanu respinge incredibil un şut din careu al unui fotbalist al Lucernei.

Min. 43: Schimbare Steaua: intră Vîlceanu, iese Stanciu.

Min. 39: Winter şutează de la distanţă peste poarta lui Tătăruşanu.

Min. 36: Hyka şutează de la marginea careului puţin pe lîngă poarta lui Tătăruşanu.

Min. 33: Tătăruşanu iese greşit pe o centrare, însă elveţienii nu profită.

Min. 32: Stanciu şutează de la marginea careului, dar mingea este deviată în corner de un fundaş. Balonul a trecut milimetric pe lîngă bară.

Min. 29: Adi Popa şutează din careu, dar mingea este blocată de un fundaş al Lucernei.

Min. 28: Adi Popa reuşeşte o cursă senzaţională pe partea dreaptă, pasează pentru Keşeru, dar atacantul, ţinut bine de un adversar, trimite pe lîngă poartă, din trei metri.

Min. 25: Bourceanu execută bine o lovitură liberă, Pintilii prelungeşte, mingea ajunge la Prepeliţă, care nu reuşeşte să trimită pe poarta elveţienilor.

Min. 23: Winter execută o lovitură liberă de pe partea dreaptă, dar mingea se scurge pe lîngă poarta lui Tătăruşanu.

Min. 21: Renggli primeşte cartonaşul galben pentru că a executat o lovitură liberă înainte ca arbitrul să fluiere.

Min. 16: Keşeru şutează puţin pe lîngă poartă din lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.

Min. 11: Tătăruşanu prinde cu ceva emoţii o minge în propriul careu. Elveţienii au fost aproape de gol.

Min. 5: Keşeru trimite din lovitură liberă direct în braţele lui Zibung.

Min. 1: A început partida. Steaua este susţinută de aproximativ 80 de fani.

Echipele de start:

STEAUA: Tătăruşanu – Georgievski, Rîpă, Pintilii, Latovlevici – Bourceanu, Prepeliţă – Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu – Keşeru

Rezerve: Niţă, Matei, Aldea, Pîrvulescu, Neagu, Grădinaru, Tîrnovan, Răduţ, Varela, Kapetanos, Iancu, Vîlceanu

FC LUCERNA: Zibung – Thiesson, Renggli, Lustenberger, Winter – Gygax, Bozanic, Lezcano, Hyka – Affolter, Sarr.

Roş-albaştrii încearcă să obţină prima victorie din cantonamentul din Spania contra elveţienilor de la FC Lucerna. În precedentele partide, Steaua a terminat la egalitate cu Werder Bremen şi a pierdut în faţa lui Nurnberg.

Tags: