Life

Livia Eftimie, mesaj neașteptat la un an de când a divorțat de Cătălin Bordea: “O femeie nu se gândește la fericirea ei”

Livia Eftimie a postat un mesaj neașteptat, la un an de la divorțul de Cătălin Bordea. Fosta soție a comediantului a ridicat semne de întrebare.
09.07.2024 | 19:20
Livia Eftimie mesaj neasteptat la un an de cand a divortat de Catalin Bordea O femeie nu se gandeste la fericirea ei
Livia Eftimie, mesaj neașteptat la un an de când a divorțat de Cătălin Bordea. Sursa foto: Facebook, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Livia Eftimie a postat, pe pagina sa, un mesaj neașteptat la un an de când ea și Cătălin Bordea au divorțat. Fosta soție a comediantului a publicat un text care ar putea face referire la mariajul celor doi.

Ce mesaj neașteptat a postat Livia Eftimie, la un an de când ea și Cătălin Bordea au divorțat

În vara anului trecut, divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia Eftimie a fost un șoc pentru toată lumea, deoarece nimeni nu se aștepta la o astfel de veste.

ADVERTISEMENT

Cei doi erau căsătoriți de 8 ani și aveau o relație de 10 ani, însă au decis să meargă pe drumuri separate. Comediantul a aflat, ulterior, că fosta parteneră avea o relație cu Spike, bunul său prieten, care i-a fost și cavaler de onoare la nuntă.

Fostul câștigător de la America Express a avut o perioadă destul de grea după divorț. Între timp, Livia și Spike au fost criticați dur de internauți pentru relația lor, astfel că au stat, o vreme, departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

De curând, fosta soție a lui Cătălin Bordea a început să posteze pe internet, din nou. Aceasta a publicat un mesaj controversat, prin care a dat de înțeles că face referire la căsnicia cu fostul partener de viață.

“O femeie e o proprietate. Se poate da, lua, fura, împrumuta, înfrumuseța, ‘vinde’ mai departe. Unii, aparent, ne numără ‘kilometri’, ne măsoară, ne cântăresc, ne apreciază formele în metafore care mai de care mai inventive (apreciativ sau depreciativ, nici nu mai contează) și vorbesc despre noi ca și când am fi ceva mai puțin decât un obiect”, este o parte din mesajul postat de Livia Eftimie pe Instagram.

ADVERTISEMENT

“O femeie tace și încearcă să supraviețuiască”

De asemenea, Livia și-a continuat mesajul și a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate. Chiar dacă nu a precizat dacă postarea se referă la mariajul cu Cătălin Bordea, aceasta a dat de înțeles că nu a fost fericită cu fostul soț și că a suportat mai multe lucruri.

“O femeie nu părăsește un bărbat. O femeie tace și încearcă să supraviețuiască. O femeie nu se gândește la fericirea ei. Femeia trebuie să vadă de casă și de cratiță. Dacă părăsește, în mod evident, e o z******ă. Păi a avut norocul divin să se uite cineva la ea și ea… ce?

ADVERTISEMENT

Și-a permis să vrea să existe? Să o vadă și audă și pe ea cineva? Poftim?! Ce, nu-i ajunge? Nu-i ajung cuvintele goale? Nu-i ajunge să fie accesoriul unui bărbat? Nu e suficient să fii trofeul în mâinile cuiva? CEVA ce strălucește, pui pe raft și lași să se pună praful. 

Vis! Mașina, ceasul, bijuteriile, femeia. Obiecte cu care tu te lauzi. Și doar SPUNE că o iubește. Parcă mai trebuie și demonstrat… ce fleac! A bătut-o? Păi dacă nu, să stea cu ochii în ciorba ei acolo, să nu mai comenteze. Auzi ‘nu se regăsește’. Mofturi de 2020, în România anilor 1900”, a continuat fosta soție a lui Cătălin Bordea, notează wowbiz.ro.

Cătălin Bordea a făcut, recent, dezvăluiri despre perioada prin care a trecut după despărțirea de Livia. Comediantul a recunoscut că a fost nevoit să meargă la terapie, lucru care l-a ajutat foarte mult în procesul său de vindecare.

ADVERTISEMENT
Tags: