Life

Livia Graur s-a consultat cu fiica sa când a decis să divorțeze. Mărturisirile vedetei Prima TV: „Este prietena mea”

Livia Graur a spus cum stau acum lucrurile între ea și fostul soț, la câteva luni de la divorț. Prezentatoarea știrilor Focus de la Prima TV spune că a luat toate deciziile consultându-se cu fiica sa.
01.08.2022 | 21:47
Livia Graur sa consultat cu fiica sa cand a decis sa divorteze Marturisirile vedetei Prima TV Este prietena mea
Livia Graur a făcut noi dezvăluiri despre divorț. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După ce recent a anunțat că ea și soțul său au divorțat, după 20 de ani de relație și 13 de mariaj, Livia Graur a spus în ce relații a rămas cu fostul său partener. Prezentatoarea știrilor de la Prima TV și Ștefan Graur au împreună o fiică în vârstă de nouă ani.

Livia Graur, dezvăluiri despre divorț. Prezentatoarea de la Prima TV s-a sfătuit cu fiica sa

Livia Graur a anunțat la începutul lunii iulie că ea și soțul au divorțat. Prezentatoarea știrilor Focus de la Prima TV și Ștefan Graur erau împreună de 20 ani, dintre care 13 au fost căsătoriți legal. De asemenea, în anul 2013 ei au devenit părinții unei fetițe, pe care au botezat-o Renata.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă la momentul respectiv a spus că nu vrea să-și spele rufele în public, acum că lucrurile s-au mai așezat, Livia Graur a vorbit deschis despre separarea de fostul său partener de viață.

În ciuda faptului că în anul 2021 declara că pandemia nu i-a afectat căsnicia, din contră, i-a unit și mai mult familia, vedeta Prima TV a mărturisit că decizia separării a venit încă de la începutul anului.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru Viva.ro, Livia Graur a dezvăluit că fiica sa a fost implicată în această hotărâre și că discutat cu ea fiecare pas pe care urma să-l facă.

„Renata este un copil foarte inteligent și care a dat dovadă de foarte multă maturitate. Nicio decizie pe care am luat-o în ultimele luni, dar absolut niciuna (fie că vorbim despre acest subiect sau despre orice altceva), nu a fost luată fără să mă consult cu ea.

ADVERTISEMENT

Renata este mai întâi de toate prietena mea și vreau să cred că și eu sunt prietena ei, așa că știe că putem discuta absolut orice, pentru ca soluțiile pe care le adoptăm să fie dintre cele mai bune”, a declarat Livia Graur.

În ce relații au rămas Livia Graur și fostul soț

În ceea ce o privește pe fiica lor, Livia Graur a afirmat că ea și fostul soț dețin custodia comună și chiar dacă Renata locuiește cu ea, tatăl său o poate vizita oricând dorește și pot petrece timpul împreună. Pe de altă parte, de dragul copilei, cei doi încearcă să aibă o relație civilizată și să se poarte ca doi oameni maturi.

ADVERTISEMENT

„Orice s-ar fi întâmplat între mine și fostul meu soț, Renata este fiica amândurora. Așa că, pentru ea, trebuie să existe o relație civilizată, așa cum se practică în lumea civilizată. Orice are legătură cu Renata este subiect comun și este tratat ca atare”, a mai spus Livia Graur.

ADVERTISEMENT