Life

Livian, atac dur la adresa Ștefaniei de la Puterea Dragostei, după ce a fost agresată de iubit: “Acum nu-i mai este rușine?”

20.10.2020 | 20:33
Livian atac dur la adresa Stefaniei de la Puterea Dragostei dupa ce a fost agresata de iubit Acum nui mai este rusine
ADVERTISEMENT

Imaginile cu Ștefania de la Puterea Dragostei au stârnit controverse în mediul online, iar colegii de platou au dorit să își expună părerea în legătură cu scandalul în care este implicată fosta concurentă a reality show-ul de pe Kanal D.

Printre cei care au avut un cuvânt de zis în privința fotografiilor șoocante, se numără și Livian, câștigătorul sezonului doi al competiției. Acesta a postat un vlog pe canalul său de YouTube, în care o acuză pe Ștefania că apelează la postura de victimă pentru a câștiga mai mulți fani.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, și tatăl acestuia, Nelson Mondialu, a discutat despre acest subiect într-un videoclip publicat în mediul online, considerând că cea vinovată și responsabilă pentru situația tragică este chiar Ștefania.

Livian, atac dur la adresa Ștefaniei de la Puterea Dragostei, după ce a fost agresată de iubit: “Acum nu-i mai este rușine?”

Livian, unul dintre cei mai controversați concurenți din cadrul emisiunii Puterea Dragostei, a postat un vlog pe contul său de YouTube, în care a vorbit despre scandalul ce îi are drept protagoniști pe Ștefania și Adelin. Videoclipul său a atras diverse reacții din partea internauților, mulți dintre urmăritori considerând că intervenția sa este una nepotrivită.

ADVERTISEMENT

Tânărul a declarat că Ștefania nu a acționat așa cum ar fi trebuit și că a așteptat momentul potrivit pentru a face imaginile publice, știind că asta îi va aduce faimă și mai mulți susținători. Fiind concurentă în cadrul unei alte emisiuni televizate, Ștefania a profitat de situație, conform spuselor lui Livian.

Livian o critică pe brunetă pentru faptul că a păstrat tăcerea în tot acest timp și consideră că este egoistă, de vreme ce ar fi putut să avertizeze alte tinere în privința unui astfel de agresor.

ADVERTISEMENT

„De ce tocmai acum s-au făcut publice imaginile? De ce abia acum vorbește despre acest subiect? Acum nu-i mai este rușine? Dacă s-a întâmplat acum șase luni și vrei să-ți faci dreptate, de ce aștepți momentul oportun, ca tu să te înscrii la o emisiune și abia apoi să dai acordul unor vloggeri să dezbată acest subiect. Că ai fost bătută, tunsă și așa mai departe. De ce vrei să-ți joci cartea de victimă după șase luni de zile? Ce te-a oprit să arăți atunci adevărul lumii? De ce egoismul tău atinge așa cote alarmante? Tu ca femeie, de ce nu ai da surorilor tale informația că acest băiat se comportă urât sau recurge la niște gesturi care te lasă cu traume?”, a spus Livian.

Ulterior, Livian a mărturisit că nu încurajează violența și că nu a fost niciodată de acord cu agresivitatea față de o femeie, sfătuindu-și urmăritorii să nu își lovească niciodată partenera.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt de acord cu violența asupra unei femei. Oricât îi ea de a dracului, oricât te-ar fi înșelat. Nu. Și când te-a înșelat, cel mai dureros lucru pe care poți să-l faci pentru ea, să-l simtă, nu s-o bați, că bătaia trece și după două zile e la fel. Încă știți cum povestește cu prietenele ei? Cel mai tare știti ce o doare? „Ieși din fața ochilor mei!” Băieți, nu bateți lupoaicele! Mai bine indiferență. Aia doare cel mai tare”, a dezvăluit tânărul.

Tatăl lui Livian, Nelson Mondialu, și-a expus și el părerea despre scandal, în cadrul unui video publicat pe rețelele de socializare. Acesta a declarat că Ștefania este în întregime vinovată, considerând că agresivitatea fostului ei iubit este justificată, tânăra fiind cea care i-a greșit partenerului ei.

„Ăștia vor să-l bage pe Adelin la pușcărie. Emisiunile astea caută c***e. Îi doare pe ăștia în 14 că le da 100-200 euro. «Fostul iubit a bătut o crunt și a tuns o la chelie». Știți ce înseamnă asta? Că îl bagă la pușcărie! Asta urmăresc, să-l bage în pușcărie, dar ei nu pun întrebarea: Ce a făcut față asta atât de grav cât să o tundă asta la zero? Domnilor, eu nu-i dau dreptate lui sau nu știu, poate i-aș da și dreptate. E greu când ești cu o femeie, că să o bați și să o și tunzi, acolo trebuie să se fi întâmplat ceva urat. Dar mereu bărbatul e de vină, femeia e scoasă mereu nevinovată. Numai ei doi știu ce s-a întâmplat, dar noi putem bănui. Astea sunt pedepse țigănești, să-i taie din par, din buza, din nas. Eu am impresia că asta o bagă pe treaba. Când faci așa ceva? Când e cu altul? Știu eu? Sau merge și se îndrăgostește de client. Sau l-a înșelat cu un prieten bun”, a spus Nelson Mondialu pe vlog.

ADVERTISEMENT