Life

Livian, câștigătorul Puterea dragostei 2, acuzat că s-a votat singur în finală: „Ramona a primit 1.000 de euro. Este dovada vie”

28.07.2020 | 12:00
Livian castigatorul Puterea dragostei 2 acuzat ca sa votat singur in finala Ramona a primit 1000 de euro Este dovada vie
ADVERTISEMENT

Livian, câștigătorul Puterea dragostei sezonul 2, a primit acuzații extrem de grave din partea adversarilor cu care s-a luptat în finala reality-show-ului matrimonial de la Kanal D.

Livian de la Puterea dragostei 2, acuzat de Berna că a jucat murdar

Clujeanul i-ar fi ”cumpărat” pe ceilalți cu câte 1.000 de euro să îl voteze câștigător. Mecanica finalei prevedea ca jumătate din voturi să vină din SMS-urile telespectatorilor, iar cealaltă jumătate a deciziei venea din partea celor care au conviețuit împreună în hotelul din Istanbul.

ADVERTISEMENT

Cea care a lansat acuzațiile a fost Berna, blondina cu care Philip spera să câștige concursul difuzat de Kanal D.

„Am foarte supărată, pentru că am avut o mică discuție în platou eu, Ella și Bianca. Ella s-a certat cu Bianca pe ideea că s-au plătit voturile. Da, este adevărat că Livian a oferit 1000 de euro ca să fie votat. Adică, Ramona l-a votat și a primit 1000 de euro.

ADVERTISEMENT

Ramona este dovada vie. Și Bianca a spus în emisiune a spus că o să dea și ea bani, și noi ne-am supărat. A zis și în emisiune. Nu e un secret”, a mărturisit Berna pentru wowbiz.ro.

„Eram ferm convins că o să câștig”

Deși a fost acuzat că și-a cam plătit singur victoria, Livian spune că el nu a avut nicio emoție și, fără modestie, susține că a meritat să câștige văzând cât de multă lume îl apreciază mai ales pe contul său de Youtube.

ADVERTISEMENT

„La mine, nu a fost suspansul ăsta, la mine, a fost simplu, din primul tur, am avut voturi. Lumea apreciază ce este de apreciat, eram ferm convins. Eu eram ferm convins că o să câștig, pentru că eu știam ce prezint, ce se vede dincolo de ecran, lumea te recunoaște dacă nu ești real, dacă ești fals”, a spus Livian pentru aceeași sursă, menționată mai sus.

Finala Puterea dragostei a avut loc duminică, 26 iulie, iar de ieri, 27 iulie, a început un nou sezon, prezentat de data aceasta de Cristina Mihaela Dorobanțu.

ADVERTISEMENT