ADVERTISEMENT
Life

Livian, câștigătorul Puterea dragostei 2, chemat în fața instanței. Război total între Bianca Comănici și familia clujeanului

Autor: Dan Suta | 12.05.2021 | 10:48
Livian, câștigătorul Puterea dragostei 2, chemat în fața instanței. Război total între Bianca Comănici și familia clujeanului
Livian de la Puterea dragostei a fost dat în judecată de Bianca Comănici. Foto: Youtube

Livian, câștigătorul de la Puterea dragostei 2 și tatăl său, Nelson Mondialu, au fost dați în judecată de Bianca Comănici pentru mesajele denigratoare exprimate în mod repetat la adresa ei în mediul online.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Livian îl acuză pe acesta că i-a adus serioase prejudicii de imagine, atât el cât și tatăl său, iar termenul de înfățișare este prevăzut pentru 24 mai.

Cei doi foști concurenți s-au despărțit la scurt timp după ce au câștigat cel de-al doilea sezon al reality-show-ului Puterea dragostei, iar unul din principalii responsabili pentru această separare pare să fi fost chiar tatăl lui Livian, celebrul Nelson Mondialu.

Livian Pop de la Puterea dragostei, chemat în instanță de Bianca Comănici alături de tatăl său

Acesta a făcut o serie de comentarii răutăcioase la adresa brunetei, vedeta acuzându-l și pe fiul lui că a participat la denigrarea ei publică.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici se plânge în reclamația făcută că din cauza jignirilor ce i-au fost aduse a pierdut o parte din publicul ei, numărul de urmăritori de pe Instagram devenind mai mic, iar ea depinde de rețelele de socializare pentru a-și câștiga existența.

Livian a realizat un vlog în care explică faptul că nu îi este frică de procesul intentat de fosta lui parteneră, ba chiar se gândește foarte serios să nu se ducă în fața judecătorilor cu niciun avocat, dorind să se reprezinte singur, pentru că, susține el, nu i-a făcut niciun rău și nu poate proba asta.

Fostul concurent se gândește să se reprezinte singur

Bianca se plânge că au fost postate mai multe videoclipuri în mediul online, în care i se calcă în picioare onoarea și demnitatea. Tatăl lui Livian a spus de câteva ori că bruneta ar fi practicat prostituția, imaginea ei publică fiind grav afectată de astfel de acuzații.

ADVERTISEMENT

În replică, Livian a precizat că atunci când greșește știe să își ceară iertare, dar că în acest caz nu vede care este vina lui.

„Singura chestie pe care vreau s-o spun este că las totul în voia instanței de judecată. Rolul lor este să analizeze și să facă dreptate, pentru că au ajuns acolo după ani de studii și au experiență. O să apar drept și cu capul sus și o ducem la final. (…)

ADVERTISEMENT

Când vine momentul să arătăm fiecare ce avem în ghiozdan, mulți o să fie cu coada între picioare. Să băgați la cap esența. În ceea ce privește chestiunea legată de domeniul juridic, cred că o să mă reprezint singur”, a declarat Livian Pop pe canalul său de Youtube.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!