Life

Livian de la Puterea Dragostei a spus adevărul. Părerea fostului concurent despre fetele din competiție

25.10.2020 | 14:36
Livian de la Puterea Dragostei a spus adevarul Parerea fostului concurent despre fetele din competitie
ADVERTISEMENT

Câștigătorul celui de-al doilea sezon al show-ului matrimonial “Puterea Dragostei” a spus adevărul despre fetele din competiție.

Livian Pop a fost invitat în platoul emisiunii pentru o zi, după care a spus ce crede despre fetele din sezonul curent, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Fiul interlopului Nelson Mondialu a declarat că a avut câteva emoții să apară din nou la TV. Livian a vorbit despre fetele care partiipă la noul sezon și a fost mai sincer ca niciodată.

Livian de la Puterea Dragostei a spus adevărul. Ce crede despre fetele din sezonul trei

Fanii celebrului show Puterea Dragostei au avut parte de o surpriză de proporții. Livian Pop a revenit în platoul emisiunii pentru o zi, apoi și-a exprimat părerea despre concurente într-un vlog.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul sezonului trecut a menționat că și-a făcut o intrare spectaculoasă în casa dragostei, însă a fost emoționat să revină pe micile ecrane.

“Nu revin în forță cu aer de superioritate, cu nu știu ce. Vă dați seama tensiuni? Tot ce-am vorbit a fost foarte direct, atât la fete, cât și la băieți. Când am intrat în casă era ca la începutul sezonului doi, când eram concurenții noi cu cei vechi, Jador…se simțea o oarecare diferență. Mi-am făcut intrarea frumoasă.

ADVERTISEMENT

Să vă văd pe voi ce ați fi făcut. Intrați în casa Puterea Dragostei și vedeți că sunteți blocați. Aveți intrarea blocată. Ei s-au simțit în poziție defensivă, că le-am luat și pe fete la dans și-am zis să reacționez, să înțeleagă că n-am venit cu gânduri, să arăt cine-s eu”, a declarat Livian.

Tânărul a postat un vlog pe canalul său de YouTube și le-a mărturisit fanilor părerea sinceră despre fetele din sezonul trei. Livian a observat că Adriana seamănă foarte bine cu o fostă concurentă, Ligi, datorită faptului că este o persoană extraordinară.

ADVERTISEMENT

Despre Mariana a spus că este bună la suflet și destul de emotivă, însă a avut o atitudine defensivă atunci când l-a văzut pe Livian în casa dragostei.

“Cele pe care le apreciez sunt Mariana și Adriana. Adriana e cel mai om. Știți cu cine aș putea s-o compar? Cu Ligi. Adriana poate fi comparată cu Ligi, un om extraordinar, un om elegant, nu știu cult dacă e. Dar are maniere.

Am fost foarte surprins de atitudinea Marianei. Nu știu ce a făcut-o pe Mariana să adopte o atitudine așa de defensivă, de când am intrat eu în casă, dar mă așteptam să fie așa. Ei fiind noi, în comparație cu mine, eu fiind câștigătorul, ei se gândesc că vin să le dau lecții, intervine orgoliul. E foarte de înțeles. Eu am știut asta.

Mariana a fost foarte defensivă. Ea e o fată foarte emotivă așa, nu se arată, poartă mereu zâmbetul, ironii, dă replici ironice, are sarcasmul dezvoltat. Dar sub acest zid se află o fată sensibilă, un suflet bun”, a declarat fostul concurent al emisiunii de la Kanal D.

Despre iubita lui Alexandru Moroșanu, Andrada, Livian a spus că se potrivește foarte bine cu partenerul ei pentru că este o fire jucăușă, dar și independentă.

“Andrada, iubita lui Moroșanu, jucăușa. Pe ea n-am stat s-o studiez, dar după cum o văd pe ea într-o relație, ea e tipul ăla de femeie independentă, dar șmecherită. De asta se potrivește foarte bine cu Alexandru,că e pe același stil. S-a găsit bine cu Moroșanu.”, a concluzionat Livian.

Livian Pop a fost împreună cu Bianca Comănici și au câștigat sezonul trecut al emisiunii, însă despărțirea lor  provocat mai multe atacuri pe rețelele sociale. Fiul lui Nelson Mondialu a mers mai departe destul de repede și este împreună cu Florentina încă din martie.

ADVERTISEMENT