Life

Livian de la Puterea Dragostei, anunț neașteptat. Este iubita lui însărcinată? 

Livian de la Puterea Dragostei a făcut un anunț neașteptat pe rețelele sociale. Este iubita lui, Alexandra, însărcinată? 
03.11.2021 | 18:58
Livian de la Puterea Dragostei anunt neasteptat Este iubita lui insarcinata
Livian de la Puterea Dragostei, anunț neașteptat. Este iubita lui însărcinată? Sursa foto: Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Livian de la Puterea Dragostei a făcut un anunț neașteptat despre iubita lui. Fostul iubit al Biancăi Comănici le-a spus fanilor, într-un videoclip pe TikTok, că partenera lui așteaptă un copil.

Fiul lui Nelson Mondialu a surprins pe toată lumea cu acest anunț, însă nu a oferit mai multe detalii. De altfel, nu se știe dacă a fost doar o glumă sau dacă cei doi tineri vor deveni părinți.

ADVERTISEMENT

Livian de la Puterea Dragostei, anunț despre iubita lui

Câștigătorul celui de-al doilea sezon Puterea Dragostei a filmat-o pe iubita lui în timp ce se aflau în oraș, mergând pe stradă.

„E gravidă muierea mea, mă!”, a spus Livian în videoclipul de pe TikTok. După această afirmație, partenera sa i-a spus să tacă, fără să dea mai multe detalii legate de subiectul sarcinii.

ADVERTISEMENT

Livian obișnuiește să facă adesea astfel de glume pe rețelele sociale, așa că nu se știe dacă el și Alexandra așteaptă, într-adevăr, un bebeluș.

Cei doi sunt împreună de ceva timp, așa că admiratorii lor nu ar fi tocmai surprinși dacă ar deveni, la un moment dat, o familie.

ADVERTISEMENT
@nelsonpop16Ii gravida muierea me ma

♬ Cu Lumina Stinsa – Tzanca Uraganu

Fiul lui Nelson Mondialu și Alexandra se înțeleg bine și petrec mult timp împreună, așa cum se poate observa și pe rețelele de socializare.

Fostul iubit al Biancăi Comănici îi face adesea declarații de dragoste partenerei sale, pentru care are sentimente puternice. Tânărul și-a găsit alinarea în brațele Alexandrei după câteva relații eșuate.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, el și Alexandra au plecat într-o vacanță în Grecia. Tânăra din viața lui Livian este din Cluj și a studiat la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor UBB.

Livian Pop a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai show-ului matrimonial de la Kanal D, motiv pentru care a și câștigat sezonul doi. Din păcate, relația lui cu Bianca Comănici nu a durat prea mult, pentru că cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce au câștigat.

Vestea a fost una tristă pentru susținătorii fostului cuplu. Toată lumea se aștepta ca cei doi să aibă o relație lungă și chiar să ajungă în fața altarului. După despărțire, Livian a avut o relație cu Florentina, însă a durat doar patru luni.

ADVERTISEMENT