ADVERTISEMENT
Life

Livian de la Puterea dragostei, comportament inadecvat față de Bianca Comănici? Ce spune ”mamaie” – Video

Autor: Dan Suta | 26.08.2020 | 15:25
Livian de la Puterea dragostei, comportament inadecvat față de Bianca Comănici? Ce spune ”mamaie” - Video
Livian de la Puterea dragostei, de vorbă cu o fană, despre fosta iubită, Bianca Comănici. Foto: KANAL D/ captură vlog Livian

Livian de la Puterea dragostei și Bianca Comănici sunt ca șoarecele cu pisica și acum, la o lună după ce s-au întors din Turcia, acolo unde au conviețuit împreună și și-au jurat iubire și în afara Istanbulului.

ADVERTISEMENT

Livian de la Puterea dragostei, interviu cu una din cele mai vârstnice fane

N-a fost să fie relația la care visau amândoi, însă există un lucru care îl deranjează pe Livian Pop, și anume acela că foarte mulți cred că s-a purtat foarte urât cu Bianca, partenera alături de care a câștigat competiția matrimonială de la Kanal D.

Pentru a lămuri situația o dată pentru totdeauna, Livian a pus-o pe una din cele mai vârstnice fane ale sale din Cluj  să vorbească și a rugat-o să spună dacă a avut un comportament inadecvat față de fosta iubită.

ADVERTISEMENT

Bătrânica i-a făcut istoricul amoros lui Livian din prima secundă, amintindu-i că prima oară s-a cuplat cu Andreea Pirui în casa Puterea dragostei, abia după tentativa eșuată cu aceasta punând ochii pe domnișoara Comănici.

Mamaia intervievată de Livian i-a spus că a tratat-o foarte bine pe Bianca, mai ales în timpul emisiunilor, dar nu a înțeles de ce a plâns la final.

ADVERTISEMENT

Livian i-a explicat că Bianca a suferit foarte mult pentru că nu era de acord ca el să se întoarcă la Cluj. Ea a rămas la București pentru că avea câteva lucruri de rezolvat, iar asta a dus la răcirea relației dintre cei doi.

Fostul concurent, acuzat că i-a produs suferințe Biancăi Comănici

Clipul postat de Livian pe canalul său de Youtube a fost înregistrat acum o lună și jumătate aproximativ, când concurenții reality-show-ului de la Kanal D s-au întors din Turcia, însă a fost publicat abia acum.

ADVERTISEMENT

Fanii clujeanului au reacționat. Iată unul dintre comentariile de pe Youtube: „Câte măgării ai făcut, Livian! Câtă suferință ai produs. Câtă batjocora i-ai dat Biancai împreună cu “prietenele” tale. Câtă batjocora și susținătorilor voștri.

Ai făcut fericiți antifanii în acea perioadă și fanii Elei. Înțeleg că ai făcut totul pentru voturi, dar 6 luni? La câte jigniri și umilințe din partea prietenelor tale aduse Biancăi la care tu ai asistat cu multă nepăsare până în ultima zi, ba mai mult, ai și participat.

ADVERTISEMENT

Și o făceai fără nicio apăsare. Îți amintești de camerele roșii? De zilele de naștere ale unora… ? De convorbiri, întâlniri, conversații….răsete…O dată te-a întrebat Mantea dacă ai încredere în Bianca și tu ai răspuns: întrebați-o câte secrete de-ale mele știe. Și au râs toți pentru că nu știa nimic”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!